Најновије

РАДА ТРАЈКОВИЋ: Сазнала сам ко стоји иза приче о разграничењу! Поднећу и кривичну пријаву!

Рада Трајковић сматра да изјаве Српске листе, која без и једног аргумента тврди да „ради против државе и учествује у стварању независног Косова“ као и недавне изјаве председника Србије у којима наводи где она борави кад је у Београду „директно угрожавају њену безбедност“. Она каже да би њен одговор на све то требало да буде кривична пријава.

Рада Трајковић (Фото: Јутјуб)

– Стављање у исти кош људи који нису истомишљеници, већ имају различите погледе на многа питања, али се не слажу са Вучићем представљају етикетирање против слободе мишљења и говора. То је подршка тоталитаризму и диктатури, јер се свако ко не мисли као Вучић проглашава за државног непријатеља. Ако је неко против државе, треба тужилаштво да реагује, а не да се све пушта, а људи се таргетирају – каже за Данас Рада Трајковић.

Само неколико сати после њене изјаве да ће „предстојећа посета председника Србије КиМ 9. септембра бити нови ријалити“ и да ће контроверзни бизнисмен и потпредседник Српске листе Милан Радоичић имати „много посла да својим методама доведе народ да буде маса“, прекјуче се огласила Српска листа саопштењем подршке Вучићевој политици и личним нападима на Раду Трајковић са детаљима који траже пажњу тужиоца.

– Према мојим сазнањима из међународних извора, иза приче о разграничењу стоје европски званичници Жан-Клод Јункер, Јоханес Хан и Федерика Могерини, којима се жури да Вучић и Тачи направе договор током септембра. Заузврат Тачи и Вучић би добили међународну награду „Карло Велики“, за коју би их кандидовао њихов заједнички лобиста Волфганг Петрич, као адвокат бечке канцеларије „Лански, Ганзер и партнери“ – каже Рада Трајковић.

Прочитајте ОВДЕ шта каже монах Сава Јањић о свом медијском блаћењу и где је оно договорено.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Како живе Срби, а како Албанци на Косову? Могу ли делити исти простор? Или то не желе они или њихове политичке вође? Има ли косовска прича крај прихватљив за све стране? О томе како на истом географском простору живе народи који различито желе и шта им као решења нуди Европа и њихове политичке вође, у Контексту говоре Рада Трајковић, председница Европског покрета Срба са Косова, и Азем Власи, адвокат и водећи албански политичар из периода СФРЈ.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА