Најновије

ПОГЛЕДАЈТЕ КО СУ НАЈМОНСТРУОЗНИЈЕ УБИЦЕ У СРБИЈИ: Они су извршили неке од најстравичнијих злочина! (ВИДЕО)

Убице осуђене за неке од најстравичнијих злочина које Србија памти провешће у затвору 40 година, што представља и максималну казну у нашој земљи за кривична дела која су починили

Полиција (Фото: Јутјуб)

Убио и силовао трогодишњу девојчицу - Осуђен на 40 година, негирао кривицу

Владица Рајковић је у јулу прошле године у селу Вратарница крај Зајечара одвео Анђелину Стефановић (3) са прославе рођендана ћерке свог рођеног брата Перице. Одвео ју је на ливаду крај пута где ју је, како је показала истрага, најпре силовао, а затим убио ударцима каменом у главу. Полицији је рекао да је девојчицу волео и да је она волела њега.

Пензионер мучки убио тинејџерку - Осуђен на 40 година, признао кривицу

Пензионер Чедомир Ђурић (66) из Салаша убио је у наступу љубоморе Драгану Ћирић (18) из истог места, ученицу четвртог разреда Економске школе у Зајечару. Обдукција је показала да је Ђурић тукао и давио девојку, а онда јој сипао у уста сону киселину. Злочин је признао тек након што су му предочени многобројни докази.

Убица Тијане Јурић - Осуђен на 40 година, признао кривицу

На најстрашнији начин завршена је драма која је Србију и регион држала у неизвесности 13 дана. Тијана Јурић, тинејџерка која је нестала у ноћи између 25. и 26. јула 2014. године, пронађена је мртва. Овај незапамћен злочин починио је Драган Ђурић (34) из Сурчина, радник у месари.

Љубавник мајке убио малу Катарину - Осуђен на 40 година, није признао кривицу

Трогодишња Катарина Јанковић из Београда животом је платила монструозно иживљавање љубавника своје мајке Ане Филиповић (26). Од повреда које јој је приликом силовања нанео Малиша Јевтовић (31) девојчица је умрла 17. јула 2005. Јевтовић је осуђен на 40, а Филиповићева на 37 година затвора.

Силовао, па убио тинејџерку - Осуђен на 40 година, негирао кривицу

Ивана Подрашчић (14) нестала је 29. јула 2014. када се упутила ка Канаревом брду. Породица је нестанак пријавила 9. августа под образложењем да је и раније бежала од куће и да су веровали да ће се вратити. Тело девојчице нађено је у дворишту куће коју је њен убица изнајмљивао у Раковици. Били су пријатељи на Фејсбуку, а убица Дарко Костић ју је прво силовао, па давио и на крају убио.

19 пута избо девојчицу у Батајници- Осуђен на 40 година, негирао кривицу

Тамару Ивановић (13) зверски је убио Драган Николић Чомбе (52) у близини железничке станице Шангај у Батајници. Кобне вечери видела је човека како лежи на земљи и одлучила да му помогне, а он је на њену доброту узвратио крвавим пиром који је шокирао Србију - ножем ју је избо 19 пута у срце и леђа.

Силовао па убио девојчицу (8) - Није дочекао крај суђења, умро у ћелији

Младен Огулинац, силоватељ повратник, најпре је силовао а затим зверски убио Марију Јовановић (8), девојчицу из комшилука. Злочин се догодио 2010. Због претњи да ће се убити, пребачен је из Окружног затвора у Новом Саду у Специјалну затворску болницу у Београду 2. августа 2010. Умро је у ћелији.

Убио дечака и ујака, па њихова тела бацио у Дунав - Осуђен на лечење, признао кривицу

Луку Опачића (5) и његовог ујака Василија Трбовића (26) убио је Данијел Јакупек (36) у њиховој кући у Новим Бановцима 2007. године. Јакупек је након убиства делове тела бацио у Дунав. Осуђен је на лечење у затворској болници.

Јача кампања за увођење доживотног затвора за убице деце

Оснивач Фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић, најавио је да са редакцијом "Блица" покреће још јачу кампању за увођење доживотног затвора за убице деце и бременитих жена.

Јурић је предлог измене закона предао Народној скупштини пре више од годину дана, али како ништа није учињено по том питању прикупио је чак 160.000 потписа подршке, а држава и даље ћути.

Лекари се боре за живот познате српске новинарке. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: blic.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Фондација Тијана Јурић

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА