Најновије

ПИСМО СРБИНА СА КОСОВА ВУЧИЋУ И НАПРЕДЊАЦИМА: Ипак је вама партија важнија од државе

Припреме за долазак Вучића на КиМ теку у највеће. Нема дилеме да ће се тога дана (09.09.18.) сјатити велики број људи из целе Србије, највише са југа, а сви преко партијских огранака СНС. Циљ је да се у јавности пласира лажна слика о томе како његова политика има велику подршку грађана. Небитно је притом што сви ти људи присуствују скупу мимо своје воље изузев оних који следе његову политику а дебело је наплаћују из два буџета, српског и приштинског, глумећи притом лојалност Републици Србији.

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Пише: Звонко Mихајловић

Са овим у вези имам један предлог за Алексанра Вучића; Вучићу, у најбољем је интересу државе Србије да ти лепо позовеш све те људе, над којима надам се имаш некакав ауторитет, да се након вашег скупа и историјског говора који будеш одржао, не враћате назад у централну Србију већ сви ви заједно останете да живите на Косову и Метохији. У данима који следе доведете и своје породице. Чекају вас одлично организоване школе у којима ћете уписати своју децу. Болнице, домови здравља и амбуланте опремљене најсавременијом опремом и лековима. Посао такође јер овде на КиМ има посла на претек. А и забрана запошљавања у јавном сектору не важи као што је то случај са централном Србијом. Добро, важи али то вама не преставља проблем. За почетак ћете се настанити у српским срединама а онда и у местима где нема Срба али има ваших пријатеља Албанаца. Немам сумњу да ће вас добро прихватити. И немојте ништа да бринете о вама ће бринути држава Србија, Марко Ђурић и Ана Брнабић, као што сада брину о нама. Уколико то урадите онда ви нисте ботови, који долазе по партијском задатку, већ честити Срби који раде и понашају се у складу са оним што говоре. Биће то јединствена прилика да на делу покажете и искажете свој патриотизам. Уједно ојачате вам партија па ако нећете из националних побуда онда урадите то из партијског убеђења. Ипак је вама партија важнија од државе. 

Звонко Михајловић (Фото: Јутјуб)

Уколико нисте сагласни са мојим предлогом онда нисте ни пожељни на Косову и Метохији јер подршком издаји доносите несрећу свима нама који живимо и планирамо да заувек останемо у јужној српској покрајини.

Немојте долазити тим поводом јер уколико се са оваквом политиком настави доживеће да и вас неко посети и пружи вам "подршку" опстанку у Врању, Лесковцу, Нишу... Да не заборавим и "пријатеље" из Новог Сада. Ми добро памтимо када сте долазили да "охрабрите" Србе како би узели учешће на албанским изборима. Јесте то радили о државном трошку али је и гашење српских институција на КиМ био државни пројекат. Немојте долазити јер ћете тиме подржати ђавоље слуге на свом задатку. Знајте једно; Косово и Метохија јесте света српска земља али и проклета за оног ко жели да је изда.

Став патријарха Иринеја о Косову и Метохији који је власт забранила да буде пренет у већини медија погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Звонко Михајловић критикује Александра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА