Најновије

РУСКИ АНАЛИТИЧАР: Империја је осуђена на пропаст, али Русија неће тражити освету, ово смо јој одредили...

Руси немају притужби за Американце (погодите ко је био највећи контигент туриста на Светском првенству 2018. године у Русији), и они такође не мрзе САД, већ руска нација има проблем са оним што данас пролази као америчка моћна “елита,“ што је и опасно и издајнички првенствено за њихов народ.

Илустрација (Фото: pixabay)

Пише: Андреј Мартианов

Али крај америчке “моћи“ је близу, заправо смо у почетним фазама колапса комплексног система веровања који је постао познат као Pax Americana.

То се само убрзава и, сигуран сам, постоји велики број људи у ономе што можете да назовете како год желите – “естаблишмент,“ Борг, Дубока држава, итд. – који би могли почети да попуњавају мали део из одвијајуће ситуације.

Неко мора да одговори на пораст и подршку ИД, неко мора да одговара за ратне злочине против превише нација које ће бити наведене овде. На крају крајева, овакви људи морају да свхате да совјетско/руски слоган после Великог патриотског рата “Нико није заборављен, ништа није заборављено,“ није само о онима који су пали а који су се борили за домовину, већ и о зверствима и онима који су их починили. Неко, негде увек прати резултате и неко увек мора да одговара.

Према речима саме америчке државе и владе – задатак америчког народа је да их спаси и натерају их да раде, јер међу свим оним заиста важним стварима о ставовима Русије према САД, једна ствар остаје константна – Русија је снажно заинтересована за САД као мирнан, стабилан и просперитетан народ.

Зашто – то је засебно велико питање. Могу ли САД постати такве? Неки људи мисле да природа тренутних америчких политичких и економских система то у потпуности спречава, а ти људи би могли бити у праву, али барем данас ја лично још увек дајем неку корист сумњи у погледу “мало вероватне“ пресуде Фила Ђиралдија, што аутоматски подразумева барем малу вероватноћу позитивног исхода, јер постоје неке здраве снаге у САД. Ако оне изгубе онда, САД ће бити готове не само као локомотива глобалног “либерализма,“ већ и као нација.

Неће бити повратка из катастрофалне имплозије система. И ево моје поенте: као што сам рекао, и то не једном у последњих 4-5 година – Русије није заинтересована, као ни Кина, за катастрофални колапс Америке, тако да уместо “освете,“ највероватније већ постоје неки аранжмани за неку врсту “меког слетања.“

Русијом управљају одрасли који су изузетно добро информисани и свесни света напољу и они су презаузети да би се ангажовали у било какву врсту освете САД-у – они имају паметнија посла.

Могу само поновити: тренутна америчка политичка класа није вредна уговора, нити способна за споразуме, и зато је ова класа већ осуђена на пропаст од стране историје.

Сирија групише трупе у Идлибу, Руси шаљу појачања, а Америка прети. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ρуски морнари против америчких

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА