Најновије

ШОК! ЕМА ЛАПИН ИЗ "ПАРОВА" РОБИЈАЋЕ ЧАК ЧЕТИРИ ГОДИНЕ: Позната учесница ријалитија завршила у пожаревачком затвору!

Ема Лапин (24), певачица и бивша учесница ријалитија "Парови", завршила је у пожаревачком затвору јер је осуђена на четири године и два месеца затвора због производње и трговине наркотицима, сазнаје Курир.

Ема Лапин (Фото: Инстаграм)

Певачица, која се прославила учешћем у ријалити програмима, осуђена је пред Вишим судом у Београду на дугогодишњу робију. Лапинова је осуђена на основу споразума о признању кривице који је склопила са Вишим јавним тужилаштвом у Београду.

Склопила споразум

- У замену за мању казну, признала је кривично дело и прошле недеље послата је у женски затвор на одслужење казне - каже извор и додаје да је певачица скоро годину дана одлагала одлазак у затвор.

- Пресуда против Лапинове постала је правоснажна још у септембру 2017. Све до сада она је успевала да одлаже извршење казне, али изгледа да више није могла да проналази оправдања довољно добра да би их суд прихватио и одложио јој служење казне - објашњава извор и додаје да јој се у казну урачунава и месец дана проведених у притвору након хапшења.

Подсетимо, некадашња учесница "Парова" била је ухапшена 25. маја прошле године, након што је полиција упала у њен стан и тамо пронашла скоро шест килограма марихуане. У стану Лапинове, у коме је живела, али није била пријављена на тој адреси, тада је пронађена дрога спакована у 23 пакета и једну кесу, а полиција је детаљним претресом нашла и једну електронску вагицу са траговима марихуане.

Мењала идентитет

После хапшења певачице разоткрило се да име којим се она од самог почетка представљала у јавности заправо није њено право име.

- Певачица је објаснила да се раније звала Емилија Велковић и да је естрадна уметница. Она је рекла да јој је требало звучније, естрадније име, па је 2016. године и званично постала Ема Лапин - рекао тада извор.

Ухапшена полугола

Певачица је, да подсетимо, ухапшена у стану на Новом Београду након што је полиција дуже време пратила њен "рад".

- Она је била полугола, у доњем вешу, али су јој полицајци дозволили да се обуче и понесе торбицу са личним стварима. По доласку у притвор била је мало хистерична и одбијала је да уђе у ћелију. Највише ју је занимало да ли јој је изашла лепа слика у новинама - навео је извор.

Прво негирала кривицу

- Након хапшења Ема је негирала кривицу, тврдећи да дрога није њена. Говорила је да јој је све наместио извесни криминалац из Црне Горе, кога се она плаши. Тада је рекла и да стан, у којем је заплењена дрога, није њен, већ да га само изнајмљује - подсећа саговорник.

Међутим, после месец дана проведених у притвору, певачица је одлучила да ипак призна да је марихуана њена и нагодила се с тужилаштвом.

Хронологија

-25. мај 2017 - Ема Лапин ухапшена у стану на Новом Београду с већом количином марихуане

-23. јун 2017 - Певачица пуштена из притвора Централног затвора

-11. септембра 2017 - Пресуда Еми Лапин постала правоснажна.

Највећи Џејов хит написао је криминалац. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА