Најновије

РУСИ ЦИЉАЈУ ИДЛИБ: Док пристижу бродови са опремом и мостовима из Деир ез Зора и Гуте, увелико се оштре за напад! (ВИДЕО)

Сиријска војска наставља да мобилише своје снаге, распоређујући велики број пешадије, тенкова као и импозантну количину војне опреме, укључујући и монтажне мостове на фронту провинције Идлиб.

Мобилни мост коришћен у Деир Ез Зору (Фото: Јутјуб)

Током протеклих дана, неколико руских теретних бродова са опремом за наоружање, муницију и инжењеринг стигло је до сиријских лука, укључујући и мобилне мостове, који су раније коришћени у Деир Ер Зору и недавно у источној Гути.

Видео је објављен на социјалним медијима, приказује трансфер камиона за муницију, тенкова и мобилних мостова у Хаму и јужни део Идлиба.

Војни извори потврдили су Мураселону да је следећа фаза војних операција усмерена на успостављање контроле над читавом подручјем северне Хаме и северозападног дела Латакије до Идлиба у зависности од ситуације у југозападном делу Алепа.

Током протекле две недеље на сиријску обалу стигло је више од 13 руских теретних бродова, бродова и ратних бродова. Руски бродови ће "погурати" напредак војних јединица лансирањем калибарских ракета у штабове милитантних снага, положаје у провинцији Идлиб.

Прочитајте ОВДЕ где то очајни терористи на моторима покушавају да пробију обруч САА.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте данашњи извештај са сиријског ратишта.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА