Најновије

Русофобска Украјина сама себе разара и убија – да Русија не би морала да прља руке

Украајина сама себе убија. Још од 2014-те. Сама. У интересу Русије, старије сестре која је воли.

Илустрација (Фото: Правда)

Пише: Дмитриј Дзиговбродски

Да би Велика Рус, Московска Рус, Рус Будућности потрошила своје слабости. Да би научила да жртвује оне који говоре руски, али су је не једном издали. А издаваће је и даље, све док Украјина не нестане у историји као лобања SS-овца из Лавова који је, уз благовлов оца и мајке, ступио у 14-ту Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1).

Украјина убија себе да би се изгубила у агонији и умрла па васкрснула, али не као вукодлак у вишиванки (традиционална украјинска везена кошуља), већ – као човек.

Као човек ослобођен сећања, мржње и злобе према свему живом. И без језика, али као човек и чисти лист.

Ми ћемо новим смислом испунити Украјину. Нећемо је жалити. У новој Украјини неће бити места ни вишиванкама, Ни самој Украјини, ни «солов’їній мові, схожей на італійську», ни жуто-плавој застави, ни њеним нацистичким организацијама, ни трозупцима, ни «wolfsangel», ни кукастим крстовима, ни дивизији СС «Галичина».

Коме се то не свиди – биће му на располагању, јер смо ми добри људи , Канада и Латинска Америка које су одувек биле прибежиште за нацисте. Ми нећемо сметати.

Украјина се мобилизовала 2014-те.

Она је дала Русији најбоље могуће солдате за разарање  неизлечиво болесне Украјине.

А похлепни и бескарактерни олигарси, спремни да пљачкају свој народ све изнова и изнова, све до последњег дугмета и излизаних ђонова?

Они су спремни да буду слепо одани. Порошенко и Коломојски, Фирташ и Левочкин, Пинчук и Кучма, Косјук и Вадатурски, Тимошенко и Жевого, Кернес и Балога. Они су иступили јединствено да би све урадили сами — без учешћа Русије.

Украјина је дала Русији и неталентоване генерале и министре одбране. Од Гелетеја до Полторака. Алаве, тупе, без свести о официрској части, па им ни живот обичног војника није ништа значио.

Украјина је мобилисала за Русију десетине хиљада криминалаца, нациста, мародера, садиста... да би, након што су се накркрали до миле воље и напродавали оружја по целој земљи, вратили у своје градове и наставили да служе победи Русије. Јер, они настављају да убијају, отимају и силују, да стрељају бизнисмене и обичне грађане и да натерују у бекство десетине судија и адвоката.

Украјина је учинила све што је било потребно да преплаши чак и флегмане Немце. И, ускоро ће профункционисати гасоводи Северни ток-2 и Турски ток.

Украјина је ради Русије научила да плаши цео свет.

Јесте ли некада видели мајмуна који у руци држи бомбу? Јесте ли се препали? Само, није то ништа при погледу на Украјину. Јер, поглед на њу је страшан.

Европа је то схватила све до властите сржи, до јетре сваког свог малограђанина.

Украјина је мобилисала и десетине хиљада полуразрушених путева, пруга и гасовода, а њен новац се растворио у рукама поменутих олигарха.

Зато је време почело да ради за Русију, претварајући у прах украјинске мостове и путеве.

Украјина је дала Русији и своје најбоље кадрове — Ницој (књижевница Лариса Ницој) и Фарион (бивши посланик Ирина Фариона), да би обични људи омрзнули украјински језик и да би се, као за сламку спаса, држали за Пушкина...

Украјина је у интересу Русије мобилисала и своје најбоље нацисте — Јароша, Корчинског, Билецког, Коханивског и Тјагнибока. Да би управо они дотукли и покопали идеје Донцова, Бандере и Шухевича и над њима поставили претешки бетонски саркофаг мржње гладног и опљачканог народа.

Украјина је мобилисала и најненадаренијег међу лактарошима, лопужама и алкосима – Петра Порошенка  - да је због њега нико не би узимао озбиљно.

Једнако ненадарени су и Климкин, Аваков, Турчинов и Јацењук, а сви верно служе Русији и сваке недеље вичу „вуци, вуци“.

Децо, вуци ће се неизбежно појавити. Да освете сву побијену децу Донбаса и због свих понижаваних Руса.

Вуци увек дођу. Само, Украјинце неће чути ни Европа, ни Америка. Пречесто су викали „вуци“.

Украјина је мобилисала и сву своју вековима гомилану лењост, глупост, охолост, завист, мржњу и салашарску дрскост.

Да јој Русија никада, никада више не би поверовала.

Украјина је спасила Русија од вековног бремена под именом „Украјина“.

Украјина  је мобилисала своје најбоље снаге за – сопствену еутаназију...

Ми тражимо други талас мобилизације Украјине. Већ му је време.

Хајде, украјински «патриоти», украјински националисти, крикните: «Вуци». Крикните: «Русија напада», «Руски тенкови у Кијеву!“... Кричите.

А на Западу ће бити - тишина.

Спушта се ноћ... Време вукова....

Украјино, време је за умирање.

Време је за другу и последњу мобилизацију...

Док сви гледају у Русију, Кина троши милионе на тајно ширење утицаја у Америци, а највећу улогу има уједињени фронт. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Припадници четничког покрета на Криму

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА