Најновије

Стравично пророчанство почиње да се остварује, свет ће на крају нестати, а ово је први знак!

Огромна пукотина на леденом гребену на Антарктику би могла бити први знак да предвиђања Едгара Кејсија почињу да се остварију.

Илустрација (Фото: pixabay)

Већ деценијама су научници знали шта се спрема, њихови гласови су утишани у угушени новцем и стварним владарима овог света. Али ако признамо предвиђања Едгара Кејсија, знаци су се можда појавили и раније.

Почетком прошлог века, амерички мистик Едгар Кејси је почео да користи своје видовите моћи како би открио детаље о скривеној прошлости наше планете. Али је ова контроверзна личност такође тврдила да је био у стању да завири у будућност и да оно што је видео није добро за човечанство. Он је тврдио да ће се у релативно кратком временском периоду наш свет променити, и на крају постати непрепознатљв.

Написао је:

“Земља ће се сломити на многим местима. Рани део ће видети промену у физичком аспекту западне обале Америке. Тамо ће се појавити отворене воде у северним деловима Гренланда.

Ту ће се видети нове земље Карипског мора. Јужна Америка ће бити уздрмана од највишег дела до краја и на Антарктику са Огњене земље, тамо ће бити земља, и мореуз са навалом воде.“

Недавно је НАСА уочила пукотину на замрзнутом континенту.

Прелом је фотографисан 10. новембра у склопу операције ИцеБридге, ваздушног прегледа леда Антарктика. Истраживање је пратило промене на Јужном полу због разорних ефеката глобалног загревања.

Смештена у Ларсен Ц региону, пукотина сада има око 110 км дужине и полако се повећава. Фрагментација на Антарктику је очигледна на сателитским снимцима и подаци показују да се велики комади леда непрестано разбијају и удаљавају. Ако ова нова пукотина стигне до океана и раздвоји Ларсен Ц од остатка леденог гребена, формираће се нови ледени брег са површином од преко 17.000 квадратник километара.

Када се то буде топило, глобални ниво океана би могао да се повећа за 0,8 до 2 метра.

Ово је још један знак да се лед на Антарктику топи и ниво мора ће несумњиво расти, правећи хаос на приобалним подручјима.

Временски обрасци ће постати још више непредвидиви и језиви. С обзиром на тренутно стање у ком је наш свет, само замислите шта би глобални урагани и јаке олује урадили…

Да ли је НАСА уништила доказе о постојању живота на Марсу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Језиво пророчанство масонског вође - Човек који је предвидео два светска рата упозорава

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА