Најновије

НЕКО МОРА ДА ОДГОВАРА ЗБОГ ТРАГИЧНЕ СМРТИ ХЕРОЈА СА КОШАРА! Истрага је у току, полиција и тужилаштво испитују пропусте! (ВИДЕО)

Прво основно тужилаштво у Београду дало је налог полицији и грађевинској инспекцији да утврде узроке и пропусте у случају погибије једног радника на градилишту у Кнеза Милоша где је некада била зграда америчке амбасаде

Градилиште на ком је погинуо херој са Кошара, Небојша Туровић (Фото: Јутјуб)

Када буду достављени извештаји тужилаштво ће одлучити да ли ће и против кога покренути поступак, речено је у тужилаштву.

На градилишту стамбено-пословног комплекса у београдској улици Кнеза Милоша погинуо је радник Небојша Туровић (56) из Краљева када је на њега пао зид, остатак здања некадашње америчке амбасаде. Медији пишу да је он наводно радио на црно у предузетничкој фирми „Анкер бау”, подизвођачу радова, а тек је уведен у посао. 

Да подсетимо, несрећно настрадали радник је по струци био дипломирани економиста и борац током рата 1999. године, тј. херој са Кошара. Пореклом је из Краљева, а живео је у Малом Мокром Лугу. 

Борио се против терориста ОВК, бранио земљу, на крају страдао на градилишту ни крив ни дужан. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Прича о херојима са Кошара

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА