Најновије

ОНЕ СУ ЖИВА ВАТРА: 5 знакова да је девојка добра у кревету

Да ли сте некад запитали да ли је могуће да предвидите да ли ће девојка са којом излазите бити добра љубавница у кревету?

Све пршти (Фото: Јутјуб)

Научници кажу да је могуће помоћу појединих знакова, али да они не могу са сигурношћу да буду сигнал да ли је нека девојка добра у кревету или не, као и да ли ћете се поклопити у љубавној акцији.

Зна шта хоће

Девојка, која на ваше питање шта бисте могли да наручите у ресторану, уместо одговора: „Не знам. Шта ти мислиш?“ јасно и прецизно каже шта жели да једе, највероватније је пуна самопоуздања, што је један од битних предуслова за добар секс. Девојка која зна шта хоће, чак и када су баналне ствари попут одабира хране у питању, задовољна је собом, својим телом и постоји велика вероватноћа да ће бити добра љубавница. Са друге стране, не смете да заборавите да су људски укуси и жеље у кревету различити као и одабир хране, па се немојте превише ослањати на ове сигнале.

Посматрајте је док једе

Обратите пажњу на који начин девојка једе своју храну. Да ли ужива? Да ли једе полако или брзо граби сваки следећи залогај? Уколико једе споро, највероватније воли да води љубав полако и сензуално, а ако страствено ужива у храни, постоји могућност да је страствена и пасионирана љубавница.

Избор сладоледа

Можда ћете открити савршену љубавницу помоћу њеног омиљеног сладоледа.  Према неким истраживањима, они које воле сладолед са укусом кафе (најчешће су драматични, заводници и кокете) најбоље се поклапају се љубитељима сладоледа од јагоде. А обожаватељкама сладоледа од ваниле, које су веома експресивне у својим емоцијама, најбоље одговарају снажни и јаки момци.

Добро се љуби

„Начин на који се љубите говори много и о начину на који водите љубав.“, каже секс експерт Ава Цадел. „Љубљење називам фацијалним вођењем љубави. Нису у питању само усне, ради се о говору читавог тела. Уколико вас додирује током пољупца и припија своје тело уз ваше, највероватније ће вам сексуални однос бити супер.“, наставља Цадел.

Супер ђуска

Наравно да не мора да значи да су девојке које немају ритма и не умеју да плешу лење у спаваћој соби. Међутим, ради се о енергији. Девојка која воли и притом уме лепо да ђуска представља енергичну и лепо расположену особа што упућује на друштвено активну и самопоуздану особу, што је један од битних, али не и пресудних показатеља какав ће вам секс изгледати.

Кратке савете за дужи секс прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Стјуардеса изводи стриптиз

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА