Најновије

ДОДИК РЕВОЛТИРАН СРАМНИМ ПРЕКРАЈАЊЕМ ИСТИНЕ О ЈАСЕНОВЦУ: Најстрашније место страдања српског народа, претварају у радни логор! (ВИДЕО)

Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је данас да "срамни покушаји у Хрватској", да концентрациони логор Јасеновац - најстрашније мјесто страдања српског народа, "претворе" у радни логор, говоре колико их то боли

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

- Они су тамо побили Србе. Убили су огроман број наших људи. Бивша Југославија се солидарисала са тим страдањем, јер није издвојила кривце за тако нешто - рекао је Додик новинарима у Романовцима код Градишке, преноси РТРС.

Према његовим речима, Јасеновац је остао стално скривен од стручне и политичке јавности у свету и задатак ове генерације јесте да дође до те истине.

Видео испод: Игор Вукић износи лажну и антисрпску искривљену верзију истине о Јасеновцу



Он је подсетио да јеврејски извори у "Јад Вашему" у Јерусалиму говоре да је у Јасеновцу убијено пола милиона људи, од чега је 35.000 Јевреја, а да су остало Срби и Роми и додао да му је водећи израелски стручњак за Холокауст рекао да никакви фалсификати не могу да промене да је у том логору смрти убијено 500.000 људи и да је Јасеновац био јединствен и по томе што је имао логор за децу.

Видео испод: Усташки логор смрти – Јасеновац



Како је оценио, тај покушај фалсификовања историје није непознат, али се страдање не може минимизирати.

- То је био логор смрти, Јасеновац је најстрашније место страдања српског народа, а они могу да око тога пласирају разне лажи - рекао је Додик.

О подлој понуди Албанаца више прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Хрвати и даље верују или се праве глупима да у Јасеновцу поред Јевреја и Рома нису убијани Срби

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА