Најновије

ВОДИТЕЉКА ДОБИЈАЛА ПРЕТЊЕ ЗБОГ ЈЕДНЕ ЗАДРУГАРКЕ? Неколико месеци траје агонија, а два пута су јој изгребали џип и нацртали знак

Како "Ало!" незванично сазнаје џип који је јутрос експлодирао у власништву је Београђанина Д. М., а током последњих месеци возили су га водитељка ТВ Пинк Душица Јаковљевић и њен дечко Ј. А. Полиција и даље прикупља све доказе и трагове, а истрага ће показати шта се тачно десило.

Душица Јаковљевић (Фото: Јутјуб)

Како београдски медији преносе, на саслушање би у наредним данима могло да буде позвано и неколико јавних личности, због претњи које је водитељка недавно пријавила полицији.

"Водитељка Задруге Пинк ТВ пријавила је недавно претње, па ће један правац истраге бити усмерен и у том смеру. Свакако је циљ да се кривци што пре открију и процесуирају", открио је извор из истраге. 

Извор наглашава да је Душици Јаковљевић, пре експлозије, два пута био изгребан аутомобил, али није желео да открива да ли је водитељка рекла на кога сумња.

Међутим, према последњим информацијама које су се појавиле у медијима, водитељка Задруге је наводно добијала претеће поруке због једне учеснице Задруге, али се поводом ових навода до сад нико није оглашавао.

Познатој водитељки су претње упућиване преко друштвених мрежа, али је Душица о свему на време већ обавестила полицију, али и јавност.

- После једне емисије на аутомобилу ми је неко... не могу да докажем ко, јер немам доказе, али неко ми је изгребао лево крило мог аутомобила. Неколико дана касније неко ми је исто кључем нацртао срце на вратима, тако да браво за креативност. Мислим да је све то отишло предалеко у том смислу - рекла је Душица једном приликом.

Подсетимо, Душици је данас позлило након експлозије, а лекарска екипа одмах је у болницу Драгиша Мишовић одвезла водитељку, која је добила седативе. 

Водитељка је рекла да је добро и да је у шоку. 

Водитељка се веома потресла када је видела уништен аутомобил јер обично у то време вози децу у школу или  иде на посао. Екипа форензичара обавила је увиђај на месту експлозије, а даља истрага требало би да доведе до особа које су поставиле бомбу испод аутомобила.

Прочитајте ОВДЕ још детаља о овоме.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Водитељку често опседају папараци. Али живи повучено, без превише експонирања.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА