Најновије

ГОСПОДИН НОВАК ЂОКОВИЋ: Дел Потро је седео у мраку и плакао, па је Србин прекинуо славље и пришао... (ВИДЕО)

Србин је краљ и господин Њујорка. Новак Ђоковић је успео да освоји Ју-Ес опен трећи пут и на тај начин стигне свог идола Пита Сампраса по броју освојених Грен Слемова.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Поново је Новак натерао спортску јавност широм света да му се поклони и ућуткао све који су сумњали у њега да се више неће вратити у врх тениса.

Међутим поред тога што је поново показао како је велики на терену, Новак је једним гестом показао и то какав је ван терена. Ђоковић је, када је видео свог ривала у сузама, прекинуо прославу, притрчао и загрлио Дел Потра. Потез којим је видно дирнуо аргентинског тенисера.

- Плакао сам. Плакао сам све до сад. Тужан сам јер сам изгубио, али Новак је заслужио да узме пехар. Играо је сјајно, а и изузетно паметно. Што се мене тиче, имао сам шансе током другог и трећег сета. Међутим, морао сам да играм до крајњих лимита све време. Он… Он је велики шампион. Тако ми је драго због њега –рекао је Дел Потро када се мало сабрао.

Подсећања ради српски тенисер у великом финалу победио је Хуана Мартина дел Потра и то у три сета – 6:3, 7:6 (7-4), 6:3.

Прочитајте ОВДЕ како је једна планина овог лета променила Ђоковића?

Извор: novosti. online

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Новак Ђоковић: "Роџере, хвала ти што си ме пустио да те победим"

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА