Најновије

НИЈЕ ГА СРАМОТА, ПОСЛЕ СВЕГА! ПАЦОЛИ ПРОВОЦИРА: Каменовали су наш аутобус у Србији, ваша полиција да учи од наше!

Тзв. косовски министар спољних послова Беџет Пацоли тврди да је "тврдим предметима" нападнут аутобус са Косова док је пролазио кроз Србију.

Пацоли (Фото: Јутјуб)

Пацоли је то синоћ објавио на свом Фејсбуку уз оцену да би тај напад требало да осуде ЕУ, међународна заједница и институције реда и закона у Србији.

"Институције безбедности у Србији треба да науче лекцију професионализма који је показала косовска полиција током посете Косову председника Србије Александра Вучића", написао је Пацоли.

На фотографији која се налази испод његовог поста види се аутобус са косовским регистарским таблицама као и линија Келн-Приштина којом је највероватније саобраћао.

Подсетимо, права драма одигравала се јуче на Косову током посете председника Вучића јужној српској покрајини. Више стотина Албанаца је камионима и тракторима блокирало све путеве ка селу Бање које је Вучић требало да посети. Албанци су палили гуме и дрва на путу, а косовска полиција није учинила ништа да их спречи. Такође, забранили су Вучићу пролаз до Бања говорећи да не могу да гарантују за његову безбедност! 

Немачка шаље авионе на Асада?! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пацоли: Треба нам отворени хоризонт

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА