Најновије

СТАМАТОВИЋ: Вучић одустао од обелодањивања решења за КиМ због страха од драматичног пада рејтинга!

Страх од неумитног стропоштавања његовог политичког рејтинга једини је разлог због кога је Вучић одустао од намере да, баш на празник Сабора српских светитеља, "представи" тзв. компромисно решење за Косово које, ево већ годину дана, свако мало најављује, оштро и директно у свом саопштењу истиче Милан Стаматовић, први човек Иницијативног одбора Здраве Србије.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Он додаје и да "то овог бестидника није спречило да као недужног таоца, на свој страначки митинг, приведе удовицу стрељаног Оливера Ивановића, присиљавајући је да стоји тик уз оне који су пиштаљком означили почетак сезоне лова на Оливера".

Милан Стаматовић Фото: Јутјуб

Стаматовић је разочаран чињеницом да је председник Србије избегао да каже да ће, што се Косова и Метохије (КиМ) тиче, поштовати Устав Србије на који се заклео, али и безобзирно "пропустио" да саопшти ко је то, пре бруталне ликвидације, повео и предводио хајку на Ивановића.

- Нема шта председник Србије да "осваја" некаква "права" за Србе на КиМ, већ је његово да поштује Устав Србије, макар онолико колико устав НАТО државе Косово бране Тачи и Харадинај. Једина добра ствар у овом морбидном игроказу прошлога викенда је у томе да се "Богомдани", уплашен резултатима истраживања јавног мнења која кажу да би га даља издаја КиМ врло брзо срушила с власти, изнебуха "сетио" и наше свете цркве, која му је, последњих месеци, служила за бахату спрдњу и чије је поједине великодостојнике провлачио кроз "топлог зеца" - рекао је Стаматовић, позивајући поново Свети синод Српске православне цркве (СПЦ) да се угледа на одлучно "не" које су подели КиМ исказали Епархија рашко-призренска и косовско-метохијска, Епархија шабачка, Митрополија црногорско-приморска, као и епископи западноамерички,  новограчаничко-средњеамерички и источноамерички, те да закаже ванредни сабор СПЦ на коме ће донети одлуку о враћању седишта Патријаршије у Пећ, што сав верујући српски народ очекује. 

Прочитајте ОВДЕ ко каже да је Вучићева посета била тријумфална.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како су изгледале барикаде на Косову због Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА