Најновије

Вулин о реакцијама из Хрватске: Они који се не одричу усташа нека не говоре о европским вредностима

Министар одбране Александар Вулин каже да Хрватска не може да разуме политику Александра Вучића која позива на мир, јер је то земља која се поноси протеривањем 250.000 својих држављана.

Вулин (Фото: Јутјуб)

"Хрватска држава не може да сакрије своје комплексе", каже Вулин реагујући на коментаре хрватских званичника на говор председника Вучића у Косовској Митровици.

Како је навео, на дан Вучићевог говора у Косовској Митровици Хрватска је званично у присуству Мирка Норца, злочинца осуђеног за убиство ненаоружаних српских сељака, славила годишњицу Медачког џепа, када је убијено близу 100 српских цивила.

Они који не могу да се одрекну усташтва не би смели да говоре о европским вредностима, каже Вулин, те констатује да наследницима усташа вредности антифашизма не могу да припадају.

"Хрватска политика као увреду прима сваког Србина који има храбрости да говори истину, а када је тај Србин Александар Вучић онда не може да сакрије дубоке комплексе. Када видимо хистерију са којом хрватско руководство напада Вучића знамо да је на добром путу", навео је у саопштењу за медије Вулин.

Москва прави војни блок са Азербејџаном, генерали НАТО у неверици. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг, РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вулин: Анализа стручњака па одлука о обавезном војном року

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА