Најновије

ИТАЛИЈАНИ ПРЕПЛАШЕНИ ЗБОГ ПРОШЛОСТИ: У Напуљу се прича само о делијама и Аркану пред долазак у Београд!

Медији из Напуља страхују за безбедност у Београду пред меч Лиге шампиона између фудбалера Црвене звезде и Наполија у уторак.

Имају фрку од делија (Фото: Јутјуб)

Тако локални "Ил Наполи" истиче да постоји забринутост због гостовања навијачима који су међу "најнасилнијим у Европи", у прошлости повезани и са Жељком Ражнатовићем Арканом.

Међутим, министар омладине и спорта у Влади Србије Вања Удовичић уверева Наполитанце да ће бити дочекани на најбољи могући начин и без иједног инцидента.

"Аркан и његова војска су приче из прошлости. Ко дође у Београд биће лепо дочекан, скоро цела земља је узбуђена јер Црвена звезда има три милиона навијача у Србији. Постоји жеља да се пошаље спортска порука УЕФА и целој Европи, сигуран сам да све проћи у миру и сигурности", рекао је Удовичић.

Удовичића су из Напуља подсетили да је Звезди забрањено да организовано води навијача на наредна два гостовања за Ливерпул и Париз, а министар уверава да су гости добродошли у Београд.

"Навијачи Наполија, Пари Сен Жермена и Ливерпула лако могу да дођу у Србији, никаквих проблема неће бити. Црвена звезда и његови навијачи ставили су спорт изнад свега. Било је проблема са ограниченим делом присталица због транспарената, а не за дела насиља. Ово је тема која се тиче не само српских навијача, већ и италијанских, енглеских, холандских и других".

Према његовим речима сви се поносно припремају за велике утакмице Црвене звезде са Наполијем, Ливерпулом и Пари Сен Жерменом у Лиги шампиона.

"Прошло је 27 година откад Звезда није играла у елитном такмичењу. Пред нама је аутентична спортска манифестација, већ су распродате карте за све три утакмице. Толико је интересовање да би стадион од 200.000 места био довољан", завршио је министар Удовичић, некадашњи ватерполиста Посилипа из Напуља.

Тапкарош је продавао пакет за Лигу шампиона за 600 евра, а онда су дошле делије из Лесковца и шта су урадиле погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА