Најновије

ЈЕЗИВО! ФБИ евакуисао и хитно затворио опсерваторију у Њу Мексику због ванземаљаца!? (ВИДЕО)

Брзина којом је амерички Федерални истражни биро (ФБИ) затворио објекат натерала је бројне кориснике интернета да помисле да су научници открили нешто о ванземаљцима.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Појавила се нова теорија зашто је ФБИ преко ноћи затворио "Санспот опсерваторију" у Сакраменто планинама у Њу Мексику, извештава "Индипендент".

Према писању листа, развој догађаја, заједно са уобичајеним подручјем истраживања навео је бројне кориснике интернета да се запитају да ли су истраживачи открили нешто што нису смели, а један "истакнути Јутјуб канал" спекулише да је опсерваторија случајно приметила летећи тањир.

"Санспот опсерваторија" у Сакраменто планинама у Њу Мексику затворена је у четвртак под велом тајне након евакуације коју је спровео ФБИ, без објашњења локалним властима.

Асоцијација универзитета за астрономска истраживања наводи да је "реч о сигурносним проблемима у опсерваторији на врху Сакраменто у Њу Мексику и одлучено је да се привремено напусти објекат као мера предострожности, навела је опсерваторија на Фејсбуку, додајући да "сарађују са одговарајућим органима власти", али да у овом тренутку не могу дати детаљније информације.

Да ли је то можда било ово?

Прочитајте ОВДЕ где светски моћници граде бункере.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА