Најновије

УЖАС У "БЕОГРАДУ НА ВОДИ"! Стравична трагедија! Погинула два радника! Вучић се не јавља...

Још једна трагична несрећа на београдским градилиштима. Приликом пада са зграде у оквиру "Београда на води", данас око 9.40 у мукама су погинули два радника.

Београд на води (Фото: Јутјуб)

– Добили смо позив и наша екипа је одмах отишла на лице места, али су нажалост лекари могли само да констатују стравичну смрт радника. Екипе су на терену јер је и другим радницима након несреће позлило – потврдио је Мирко Лутовац. 

Двојица погинулих имали су 26 и 41 годину, били су запослени у кооперантској фирми. Пословођа и помоћник геометра прошли су комплетну обуку, имали су пуну опрему и били уредно пријављени. Они су пали са плоче на 22. спрату Куле Б која је у изградњи. Реч је о висини од око 50 метара, а како се незванично сазнаје, један је пословођа С. Д., а други геометар А. Ш.

Наводно, до несреће дошло када је пропала оплата, привремена конструкција, која бетон држи на месту приликом ливења док не очврсне. На месту трагедије одмах су обустављени радови. У међувремену огласио се и МУП који је потврдио да се несрећа догодила те да се претпоставља да су радници пали због пуцања оплате.

Нешто после 12 часова на место несреће стигла су погребна кола и поново Хитна помоћ јер је највероватније неком позлило. Председник Александар Вучић, који је веома активан у промоцији “Београда на води”, још се не оглашава, у Председништву Србије се нико не јавља.

Палма поручио Црној Гори да повуче признање лажне државе Косово. Погледајте ОВДЕ детаљније.

Извор: blic.rs, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да подсетимо, недавно је погинуо радник (ратни ветеран са Кошара) родом из Краљева на градилишту код некадашње америчке амбасаде

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА