Најновије

БРАВО ЗВЕЗДО: Црвено-белима против Наполија бод и 900.000 евра!

Црвена звезда је била храбра, борбена и стрпљива у својој премијерној утакмици у Лиги шампиона, а први бод у елити освојила је после ремија с Наполијем - 0:0

Црвена Звезда (Фото: Јутјуб)

Осим бода Црвена звезда је добила и додатних 900.000 евра колико УЕФА плаћа екипама које одиграју нерешено.

Иако су многи мислили да ће црвено-бели бити “канта за напуцавање” у Лиги шампиона, то не да се није догодило, већ су Београђани оставили сасвим солидан утисак, иако су се грчевито бранили у већем делу утакмице и било је више него јасно да им је стратегија била само да не изгубе. 

Карло Анчелоти, тренер Наполија, који је Црвену звезду назвао “фасцинантним аутсајдером” у групи Ц Лиге шампиона, одлучио је да утакмицу на стадиону “Рајкко Митић” почне без Мертенса и Хамшика, који су остали на клупи, ккао и без Николе Максимовића, бившеф фудбалера Црвене звезде. 

Ни Владан Милојевић пре утакмице није имао намеру да се “брутално” брани, па је меч почео са Беном, Марином, Боаћеом и Чаушићем. Ебисилио је остао на клупи, док Кафуу уопште није био у протоколу за утакмицу. 

Црвено-бели су, ипак, у првом полувремену били инфериорни, тешко су долазили до лопте и углавном су играли на својој половини. Када би и успели да пређу на половину ривала или би гибили лопту или би се напад завршио прилично безопасно за гостујућег голмана Оспину. За разлику од њега који није имао посла у првом полувремену осим да испрати пар шутева углавном поред гола, Милан Борјан, голман Црвене звезде је пар пута одлично интервенисао, углавном испред изуузетно опасног Милика, па је захваљујући њему на полувремену било 0:0. 

У првом наврату зауставио је шут Милику из близине, а затим му је и скинуо лопту с главе после сјајног центаршута Руија. 

Наполи је, ипка, најближи био голу у 18. минуту. Тада је Инсиње погодио пречку. 

у 68. минуту Каљехон је био у сјајној позицији да променби резултат, али је Родић интервенисао и у последњем тренутку спречио лопту да оде у мрежу. 

Погледајте ОВДЕ 500. Ибрахимовићев гол у каријери.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - НАПОЛИ Прогнозе, најаве, изјаве пред меч.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА