Најновије

ГЕНЕРАЛ ДИКОВИЋ: Увек сам ту за отаџбину!

Дојучерашњи начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић већ је почео да ужива у пензионерским данима, а то му, како је рекао и те како прија.

Љубиша Диковић (Фото: Јутјуб)

Намерава, каже, да се максимално посвети породици и пријатељима, па ради све оно што због силних обавеза годинама није стизао. Неће више ни да се расправља ни да улази у полемике, па је тако одлучио и да потпуно игнорише најновији напад на себе који је дошао од Наташе Кандић, оснивачице Фонда за хуманитарно право, која је оценила скандалозним „што се од Диковића прави херој“.

- Баш вам хвала на питању о мојим пензионерским данима, одавно нисам чуо неко лепше питање - рекао нам је на почетку видно расположен Диковић.

- Видећу полако шта ћу радити. Знате, сви кажу: „Радићу оно што нисам стигао свих година“, а ја бих додао: „Радићу оно што волим и уживаћу“. Имаћу времена за породицу, пријатеље, али и за одмор. Мислим да ћу се добро носити са пензионерским данима и да ће ми они свако бити испуњени и квалитетни - казао нам је он.

Када смо га упитали за коментар поводом најновијег напада Наташе Кандић на себе, рекао је да о томе не би говорио ништа.

- А не, у то нећу да се упуштам. Нек прича шта год жели, не желим ни да знам за то - казао нам је Диковић коме речи Кандићеве нису успеле да покваре расположење.

Увек сам ту за отаџбину!

Диковић је, иначе, у понедељак предао дужност генералу Милану Мојсиловићу, новоименованом начелнику ГШ-а. Поручио је да одлази с дужности „срећан и богат у души“, јер је „служио Србији“.

- Ја сам увек ту, за своју отаџбину, за нашу војску - поручио је генерал Диковић.

Када и поводом чега долази Трамп у Србију прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Диковић: Потребан нам је ракетни систем ПВО домета 400 километара

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА