Најновије

ИМА ЛИ ОВА ЖЕНА САВЕСТИ? НАТО лобисткиња вређала мајку која је у рату изгубила све (ВИДЕО)

Јелена Милић, директорка Центра за евроатлантске студије (ЦЕАС), говорила је о повратку Срба у Голубић, када се јавила револтирана гледатељка Лепосава и уживо у укључењу изјавила да није тачно се ико тамо вратио!

Јелена Милић (фото: Јутјуб)

"У Голубић се нико није вратио! Све што сам имала сам оставила у Крајини! Не можете ме разумети! Ја сам у 80-ој години, а мени прете да ми дете из гробља избаце! Како бисте се ви осећали? Сада мени треба Милићка да говори!? Срам је било!", рекла је Лепосава кроз сузе и додала да је Милићка страни плаћеник.

Ни водитељ Вања Булић није могао да остане равнодушан на њене сузе и трагедију кроз коју је гледатељка прошла, али је замолио да не износи такве оптужбе на рачун гостију.

Јелена Милић је хладнокрвно одговорила да "свако од нас има личну трагедију и оптужила гледатељку да лаже! Тај део емисије можете погледати на видео-снимку од 33. минута.

Уз душно поштовање нечије личне трагедије, свако од нас има неку личну трагедију, али то не дозвољава и не допушта да ви ширите лажи и неистине о некоме и да ви на то не реагујете", рекла је Милићка обраћајући се водитељу Вањи Булићу.

"Рекао сам да није у реду и реаговао сам", одговорио јој је Вања.

"Ја ниједног тренутка нисам рекла да је повратак у Книн био масиван, нити да је био лак. Само док сам ја радила на том пројекту вратило се неких 1.700 људи", наводи Милићка.

Она је додала шта је све учињено док је она радила на том пројекту, али на крају свој излагања је рекла да је доста да се шире лажи о томе, као и теорије завере.

"Мислите ли да је ово теорија завере?", упитао је Булић, али директорка ЦЕАС на то није имала одговор.

Овај део емисије почиње на 33. минуту:

ОВДЕ погледајте како је манекенка оптужила Путина за напад на њу.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА