Најновије

ДЕЧАК КОЈИ ЈЕ ПОДИГАО СРБИЈУ: Отац малог Душана открио ко је анонимни добротвор! (ФОТО/ВИДЕО)

Отац малог Душана Тодоровића открио је ко је анонимни донатор који је за Душана уплатио неопходних 70.000 евра како би отпутовао у Барселону на лечење.

Мали Душан са оцем у студију (Фото: Јутјуб)

Породица Тодоровић послала је редакцији ТВ Центар из Свилајнца допис у ком обавештава јавност о стању малог Душана и још једном захваљује свим донаторима.

"Хвала вам од срца што сте уз нас. Ситуација је далеко од идеалне, зато бисмо замолили све људе, а знамо да из најбоље намере и бриге за Дукијем желе да знају како је, да нас не контактирају путем телефона јер нисмо у могућности свима да одговоримо, а телефони су нам потребни у сваком тренутку да будемо у контакту са особљем болнице. Свакако смо у сигурним рукама и сви користе последњи атом снаге да се Дукију побољша стање. Данас ће укључити терапију и сви се молимо Богу да она почне да делује. Верујемо да желите да знате ко је анонимни уплатилац. У питању је господин Матић. Немања Матић коме се и овим путем захваљемо од срца. Да не набрајамо појединачно и из тога направимо пропуст, желимо да се захвалимо апсолутно свима који су на било који начин уз нас! Дуки је ујединио људе, Дуки је спојио неспојиво. Драги људи, исти, слични, различити, хвала вам још једном на свему! Још једну молбу као родитељи имамо, а то је да у миру наставимо нашу борбу, а то је борба за Дукијев живот што нам је први и једини циљ! Хвала вам!", наводи се у допису. 

Мали Душан Тодоровић из Свилајнца који је од суботе, 15. септембра, у болници у Барселони, а коме се вратио малигни тумор надбубрежне жлезде - неуробластома, данас би требало да почне да прима терапију. 

Како за "Блиц" наводи Александар Тодоровић, дечаков отац, ситуација је далеко од иделане, али је Душан свакако у сигурним рукама.

Прочитајте ОВДЕ како је то Лончар преварио грађане Законом о трансплантацији и ко то тврди.

Извор: TV Centar     
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА