Најновије

ИЗРАЕЛСКИ АВИОНИ ДОБИЛИ НОВ ЗАДАТАК! После овога ништа више неће бити исто! (ВИДЕО)

Командант израелске ваздухопловне јединице, бригадни генерал Ури Орон, рекао је да израелске ваздухопловне снаге морају бити врло прецизне у Сирији због присуства Русије у земљи.

Израелски авион (Фото: Правда)

- Да ли присуство Русије ограничава активности израелског ваздухопловства? То нас изазива. Морамо бити врло прецизни. Али то не значи да израелски авиони лете само на израелском небу - рекао је Орон.

- Долазак Руса у Сирију је била једна од најјачих ствари које су у последњих неколико година обликовале реалност на том подручју - рекао је Орон, додавши да су пре руске интервенције "сви били сигурни да ће Исламска држава освојити Дамаск".

Орон је изразио уверење у способност његове агенције да добије и пренесе тачне обавештајне податке израелском ваздухопловству како би им омогућио "тачне циљеве без велике колатералне штете", са фокусом на наводно иранско присуство у Сирији. У петак је командант Израелског ваздухопловства отпутовао у Москву како би се састао са руском војном командом како би разговарао о недавном обарању извиђачког авиона Ил-20 надомак сиријске обале.

Од повратка из Москве, командант ваздухопловних снага израелских снага сусрео се с премијером Бењамином Нетанијахуом како би разговарао о већој координацији са њиховим руским колегама.

Руси спремају одговор у недељу поводом обарања руског авион Ил-20. Погледајте ОВДЕ детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА