Најновије

ЊЕМУ ОВО ПРЕШЛО У НАВИКУ: Вучић опет масно слагао народ(ВИДЕО)

Председник Александар Вучић опет је изјавио нешто што је немогуће.

Вучић (фото: Јутјуб)

Није прошло ни недељу дана како је Вучић изрекао лаж о томе како на сваких десет секунди погине по један перач прозора у Америци и након тога морао да упути извињење нацији уз образложење да је био уморан, јер је била касна ноћ, и погрешио јер је цитирао шаљиви текст са једног америчког сајта, а већ нас је дочекала нова лаж епских размера. 

Приликом посете дечијој болници у Тиршовој новинари су га питали разна питања, па и питање о реформама пензионог система. 

Вучић је у једном тренутку изјавио како је захвалан пензионерима и како ће он сваком пензионеру упутити писмо у којем ће се захвалити за терет који су поднели због смањења пензија. 

Овај пут нема никаквог сатиричног сајта и све се дешавало усред бела дана па остаје питање да ли се председник надао да нико неће узети дигитрон у руке? 

Како је сам изјавио, у Србији имам око 1 750 000 пензионера и ако би трошио само два минута на писање писма, требало би му око 7 година да напише сва та писма под условом да не спава, не једе и не ради ништа друго осим писања писама, а ако би спавао, туширао се и јео онда би му требало више од 10 година. 

Снимак изјаве погледајте у видеу испод... 

ОВДЕ погледајте шта је Лавров поручио о решавању проблема на Балкану. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА