Најновије

5 СТВАРИ КОЈЕ РАДЕ МУШКАРЦИ КОЈИ СУ ДОБРИ У КРЕВЕТУ: Запањујуће шта их одаје!

Било да је добрица или да је опасан, за све важи исто! Уколико препознате ових пет ставки код вашег партнера, сматрајте то једним од разлога за љубавну срећу. Наиме, како кажу, фантастичан однос нема везе само са умећем и искуством већ и са карактером мушкарца којем посвећујете своју пажњу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Он је џентлмен

Пита вас како вам је прошао дан? Придржава столицу? Сети се да сте имали важан пројекат на послу и занима га да ли сте се добро показали? Отвара вам врата? Добар је! Будите сигурни да вас неже разочарати када се искључе светла.

2. Он зна да дира

Људи се не додирују само када их обузме страст. Ако вас ухвати за руку током шетње, или нежно додирне леђа када вас пропушта да идете испред њега, или вас додирне током романтичне вечере, будите сигурни да тај и те како зна шта ради.

3. Он је свестан чињенице да се свет не врти око њега

За већину људи, не само мушкараца, у једном тренутку у животу престане да важи правило да су сами себи најбитнији. Да, треба да волите себе, али требало би и да вам причињава задовољство умеће да некога поред себе учините срећним. Имајте то на уму.

4. Њему се нигде не жури

Мушкарац који жели озбиљну везу и који ужива темељном грађењу односа са неком девојком, има на памети да нема потребе журити било где. Биже пажљив и стрпљив према партнерки и неће је силити да уради нето за штаб она осећа да још увек није дошло време. Уколико вам је парнет рекао да му се не жури или сугерисао да причекате, не схватајте то ка одбијање, јер није.

5. Зна како да учини да се осећате дивно

Онај пред којег се нећете устезати у кревету засигурно је мушкарац који се неће либити да похвати сваку ситницу коју примети код вас, која му се допада... Осећаћете се предивно и имаћете јасну слику о томе колико сте привлачни, стално. Таква хемија гарантује ноћи за памћење.

Погледајте ОВДЕ како да откријете да ли вас вара.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Врело у “Задрузи”. Да ли је то пао секс између Станије и Владимира погледајте у видеу испод

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА