Најновије

Милорад Пуповац физички нападнут у Загребу!

Милорад Пуповац нападнут је данас у центру Загреба, наводи Српско народно веће у саопштењу за медије.

Милорад Пуповац говори у хрватском Сабору (Фото: Јутјуб)

У саопштењу се наводи да је Пуповац данас у друштву Бориса Милошевића, председника клуба заступника СДСС-а у Сабору, након завршетка саборске седнице пролазио поред бистроа “Амфора” на загребачкој пијаци Долац. У једном тренутку Пуповац је осетио ударац у десну страну тела, од врата до зглоба десне руке, па је у тренутку кад се окренуо видео да је погођен већим и мањим остацима хране од којих су се неки задржали на његовој одећи, а неки (крупнији и крући) обили су се од његовог врата, рамена и руку и расули се по тлу, наводи се у саопштењу СНВ-а.

СНВ наводи и да ово није први, ни вербални ни физички насртај на Пуповца, али је први који је укључивао и једног од његових најближих сарадника Бориса Милошевића. С обзиром на то да се напад догодио пред великим бројем људи и то на месту на којем се Пуповац и Милошевић готово свакодневно крећу, он у себи садржи не само безобзирност већ и карактер потенцијално опасног физичког напада на њих. По томе како је изведен, овај напад је за циљ имао отворено манифестовање мржње, јавно понижење и физичку угроженост Милорада Пуповца и Бориса Милошевића, наводи СНВ.

С обзиром на политичку и медијску кампању која се води дуже време, а посебно протеклих недељу дана против Пуповца и СДСС-а, овај напад не треба никог да изненади, јер је кампања таква да не подстиче људе само на мржњу већ и на насиље према њему и институцијама које води, а тиме и према народу који представља, закључује се у саопштењу.

Руси упозоравају на велику опасност. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда/24sata. hr/Index. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милорад Пуповац као гост у емисији на ХРТ1 “Недељом у два”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА