Најновије

Најстрашнија секс поза на свету: Већину људи хвата језа кад треба да проба ово у спаваћој соби, зато се ретко ко и усуђује

Промена секс поза може бити одличан начин да варница у спаваћој соби увек буде врела. Али,  мушкарци и жене признају да су уплашени када покушају одређену позу са својим партнером. Нова студија "Супердруг oнлајн" доктора је питала људе о томе која их је секс поза учинила највише нервозним, а резултати су били изненађујући.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Ове секс позе се људи највише плаше, а да ли сте је ви некада пробали?

Поза 69 у којој се стоји је била на врху листе најневероватнијих поза за тестирање. Поза подразумева подизање партнера док орално задовољавају једно друго. Више од 42 одсто мушкарца је рекло да их и сама помисао да покушају овај малициозни маневар чини нервозним.

Нису само момци ти који су забринути током ове позе, чак 56,8 одсто жена је изјавило да их тај положај чини нервозним. Следећа на листи непожељних поза је био анални секс, за који је 30,5 одсто мушкараца и 54,6 одсто жена рекло да их чини нервозним.

На трећој позицији је клечећи "wхеелбарроw" који одбија 18,6 одсто мушкараца и 24,8 одсто жена, често из погрешних разлога. Изненађујуће, мисионарска поза, која је изгласана за омиљену женску позу, представља најмање узнемирујућу позицију са само 0,8 одсто мушкараца и 1 одсто жена.

"Доги стил" и каубојка важе за прилично сигурне позе, поготово за особе са мање искуства

Студија, која је окупила 1.000 мушкараца и жена из европских и америчких земаља, је открила и неке велике разлике између континената. Резултати откривају да су европски мушкарци више анксиозни због самозадовољавања, "диртy талк-а" и оралног секса од америчких мушкараца.

Знамо која позиција поставља највећи страх код мушкараца и жена, али можете ли да погодите која је поза у спаваћој соби најопаснија? Мали наговештај, није мисионарска.

Повреде током секса су чешће него што мислите, а позе са којима експериментишете имају много везе са тим. Истраживачи у Бразилу су проучавали пацијенте са преломима пениса да би видели током којих поза су их поломили. Једна поза је откривена као најопаснија, а то је поза у којој је жена горе.

Та поза је једна од најбољих поза за женски оргазам, а сматра се одговорном за пола свих прелома пениса у свету. Научници верују да је то зато што жена контролише пенис са целокупном телесном тежином, а мушкарац није у могућности да прекине када има "погрешан начин пенетрације".

Коју позу виоле најзахтевније жене погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Десет верзија позе 69.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА