Најновије

МАРИЈА ЗАХАРОВА ЗАПРЕТИЛА ЏИХАДИСТИМА У ИДЛИБУ! Послала поруку језивију од саме смрти! (ВИДЕО)

Портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова изјавила је 6. септембра да ће Русија наставити да убија терористе широм Сирије, укључујући и оне у северној покрајини Идлиб, како би мир довела у земљу која је уништена ратом.

Марија Захарова (Фото: Јутјуб)

- Убијали смо, убијамо и убијаћемо терористе, било да је то у Алепу, Идлибу или другим деловима Сирије. Мир се мора вратити у Сирију. Ово је питање наше сигурности - рекла је Захарова у коментару током Међународног медијског семинара о миру на Блиском истоку, телевизији “Франс 24”.

Пре два дана, ратни авиони Руских ваздухопловних снага извели су низ ваздушних напада на неколико градова на северозападу Идлиба. Према Министарству одбране Русије, ваздушни удари су били усмерени на фабрике оружја и складишта муниције радикалних група, као што је огранак Ал-Каиде у Сирији, Хаџат Тахрир ал-Шам.

Русија се сада спрема да подржи предстојећи напад Сиријске арапске војске (САА) на милитаристичке области у северозападној Сирији. Многе западне земље су због тога критиковале Русију и тврдиле да ће такав напад угрозити животе милионима цивила тамо. Проблем ових изјава је да игноришу присуство десетина хиљада терориста.

У посети сиријском председнику је амерички сенатор. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова у посети Гучи, на сабору трубача

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА