Најновије

ШИПТАРИ ПРЕТЕ ВУЧИЋУ! СТЕФАНОВИЋ ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО: Ако се нешто деси...

Министар Стефановић рекао да је разумео претње које је Весељи упутио Вучићу.

Вучић (фото: Правда)

Министар у Влади Србије Небојша Стефановић поручио је данас Кадрију Весељију да је Београд разумео претње које је упутио председнику Србије Александру Вучићу и упозорио га да не предузима никакве акције против српског председника.

Председник косовског парламента, Весељи је раније данас запретио ускраћивањем дозволе Вучићу за посету КиМ, као и да ће проћи исто као Марко Ðурић ако, у том случају, дође у посету.

Српски министар му одговара:

"Разумели смо претње које је Кадри Весељи упутио председнику Србије Александру Вучићу и, у колико му се било шта догоди на Косову и Метохији, знаћемо ко је одговоран".

"Не изненадује ме што о Вучићу потпуно исто говоре Весељи и Ђилас, исто Харадинај и Јеремић, Љимај и Сава Јањић, али ме брине што ћути медународна заједница и што покушава да прави лажну једнакост, позивајући, како често кажу обе стране, на уздржавање од сукоба, међу онима међу којима никакве једнакости у том смислу не може да буде", истакао је Стефановић у изјави за Тањуг.

Желим да поруцим Албанцима на Косову и Метохији, наводи Стефановић, да је Александар Вучић тај који жели мир.

"Али је руководству Албанаца на КиМ оцигледно потребан неко у Србији ко би пристао на понижавање Срба и наше земље, као што су то имали до 2012. године, па, пошто им је сада јасно да са Александром Вучићем то није могуће, спремни су да се са њим обрачунају најбруталнијим варварским методама", истиче он.

"Тражим Кадрију Весељију, не зато што га се плашимо, већ због укупног мира и стабилности на Балкану, да не предузима ништа против српског председника", упозорио је на крају Небојша Стефановић.

ОВДЕ погледајте шта је написано Вучићу, због чега му није било добро.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пребијање Марка Ђурића

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА