Најновије

НИСУ НАПРЕДЊАЦИ: Ево ко заиста стоји иза организовња дочека Путина у Београду

Представници "Центар за развог Београда", удружења који организује дочек председнику Русије Владимиру Путину испред Храва Св. Саве у Београду, функционери су Српске лиге. Иако се предходних дана у појединим медијима спекулисало да из скупа стоји Српска напредна странка показало се да је идеју за дочек Путина покренула Српска лига, односно њени функционери.

Дочек Путина у Београду 2014. (Фото: Јутјуб)

Испред “Центра за развој Београда” на конференцији за медије су говорили Владимир Јестровић и Горан Миленковић. Јестровић је иначе портпарол Српске лиге, а Миленковић генерални секретар. Председник Српске лиге је Александар Ђурђев, а та политичка организација је позната по проруским ставовима и добрим везама у Москви.

– Овом приликом позивамо све грађане који мисле као ми да нам се у четвртак, 17. јануара, у 15 часова придруже испред Палате Албаније, одакле ћемо кренути у шетњу до Храма Светог Саве. Очекујемо велики број грађана јер знамо да има много оних који желе уређену и нормалну Србију. Присуствоваћемо и скупу испред Храма, јер на тај начин желимо да дамо подршку председницима наших двеју земаља, који ће нам се тамо заједно обратити – истакао је Јестровић на конференцији за медије која је недавно одржава у Медија центру.

Да би тотално одагнао сумњу да иза скупа стоји СНС, Јестровић је рекао да се позив на скуп поводом Путиновог доласка односи и на људе опозиционе оријентације који су проруски настројени.

– Сви људи који мисле као ми и који желе да граде добре односе са Русијом су добродошли на том скупу, било да су из власти или из опозиције. Када је у питању организација, наша шетња је потпуно аполитична. Сигурно је да има људи и у опозицији који подржавају долазак председника Владимира Путина и генерално оријентацију Србије ка Русији, тако да су сви добродошли – поручио је Јестровић.

Претпостављамо да су, управо желећи да скуп буде општег, а не страначког карактера, окупљање пријавили као удружење грађана. 

Књигу “Мрежни рат против Срба” можете наручити ОВДЕ. Шта Лазански каже о војном возилу “Деспот” сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Председник Српске лиге на скупу “Русија зове” који је отворио Путин у октобру 2017.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА