Најновије

УПОЗОРЕЊЕ СРБИМА: Злоупотреба нанотехнологије, чиповање и психолошки методи ЦИА (ВИДЕО)

Гост емисије "Српска прича" био је др Тома Томић, некадашњи вд директор Института "др Лаза Лазаревић" који је говорио о психолошки ратови, операција пребацивања нацистичких научника у САД након Другог светског рата - операција "Спајалица", чиповање људи и психолошки методи ЦИА за стварање тзв.манџуријских кандидата

Томић тврди да се експерименти над људима се спроводе и данас. Toмић у емисији посебно објашњава експерименте специјалне методе Американаца за контролу људског понашања. Он посебно упозорава на коришћење нано технологије која може бити злоупотребљена у ратовању.

Говорећи о мржњама Хрвата према Србима, Томић каже да Хрвати гледајући Србе виде себе као издајнике јер су свесни да су некад били Срби. Он објашњава да Хрвати зато желе да истребе Србе како би сакрили истину о својој издаји сопственог народа.

Недавно је у Србији објављена књига “Мрежни рат против Срба” која говори о специјалним методима неоружаног рата Американаца против Срба. Књигу можете поручити ОВДЕ. Остале књиге из Правдине интернет продавнице можете видети и поручити ОВДЕ.

Ко заиста стоји иза организовања дочека Путину погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА