Најновије

"Легле смо на кожни кревет, а они би се ређали!" Исповест девојака које су пробале групњак!

Групни с*кс и даље је табу тема о којој се мало прича, многи људи чак имају предрасуде према томе, али код већине постоји и велика доза знатижеље. Пет жена које су учествовале у томе па чак и поновиле ово искуство , дословно су описале како то стварно изгледа.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Нико није био претерано навалентан ни насилан

 Пре неколико месеци сам искусила групни с*кс, па то технички можемо  да убројимо у  искуство оргијања. Биле смо нас две девојке и 8 мушкараца. Било је јако узбудљиво и јако, јако забавно. Нико није био претерано сугестиван ни насилан. Једноставно су мускарци мењали ред изнова и изнова, и тако неколико сати. Неколико пута су ме звали да поновимо дружење, али сваки пут сам заиста имала неодложне обавезе. Стварно бих волела да поново ТО доживим.

Толико различитих мириса, и ниједан од њих пријатан

До оргијања обично долази на крају вечери. Када су сви већ мање-више пијани, сити и опуштени. Већина учесника је просечног до исподпросечног изгледа. Мало је поза које заиста можете да испробате, будући да је много људи на гомили и да неке ствари једноставно нису технички изводљиве. И толико је различитих мириса. Ниједан од њих није пријатан, а сваки је све интензивнији што оргијање дуже траје. Често сте физички блиски са неким са ким не бисте баш лично волели да будете, али и прекривени телесним течностима оба пола. И све време покушавате да се не оклизнете на искоришћене кондоме. 

Фрајери су пуни поштовања

Ја сам жена која је пробала групни с*кс. Била сам у једном свингерском клубу са пријатељицом и отишле смо у собу у коме се углавном окупљају девојке и у којој је један огроман кожни кревет на средини собе. У собу је ушло неколико мушкараца, а ми смо седеле и чекале док не уђе неко ко нам се свиђа. Пришле смо мушкарцима који су нам се свидели, лежале једна поред друге на кревету и уживале док су се они ређали целу ноц. Било је јако забавно и мушкарци су заиста били пуни поштовања. Сви су ставили кондоме и чим бисте некоме рекли "не", исте секунде би одступио. Један ми је чак сам дао марамицу да очистим лице.

Људи су тешки

Оргије знају да буду забавне, понекад, али у већини случајева су ми непријатне и помало чудне, јер неретко захтевају завидну физичку издржљивост и вештине. Једну ствар увек приметим, људи су стварно тешки и та тежина значајно умањује задовољство. Утрну вам руке, ноге, хватају вас грчеви.

Углавном се упознате с људима пре саме акције.

Оно што ми нико није рекао пре прве оргије је то да је неко неписано правило да се пред акцију упознају људи који ће то вече учествовати. Мом првом искуству је претходило упознавање и дружење у једном ресторану. Једноставно се договори место на које одлазите да упознате странце пре него одете на с*кс са њима. У почетку ми је то било необично, али се испоставило да заиста помаже у разбијању треме.

Снимке тамне стране месеца погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Виц о жени и швалерки.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА