Најновије

БЕЗ БЛАМА ИМАЛА СЕКС ПРЕД МАЈКОМ! Миљана и Зола у никад жешћој акцији! (ВИДЕО 18+)

Турбулентан однос Миљане Кулић и Лазара Чолића Золе не престаје да шокира гледаоце “Задруге 2”.

Имала секс пред мамом (Фото: Јутјуб)

Иако је Миљана пре самог уласка говорила да нема шансе да се заљуби у ријалитију, те да не подржава секс пред камерама, Нишлијка није остала при свом ставу, а њено срце је, за само пар дана, освојио млади ди-џеј. Њих двоје су убрзо отишли корак даље, и почели са врелим акцијама под будним оком камера.

Марија Кулић доживела је велико разочарање што се тиче ћеркиног понашања, откако је она напустила “Задругу 2”. Старија Кулићка се пре два дана вратила на имање у Шимановцима, са мисијом да уразуми своју ћерку, не би ли престала са таквим понашањем.

Међутим, Миљана се није много потресла због маминог уласка и њених критика, те је наставила по свом, и већ се препустила свом ријалити дечку и наставила са акцијама пред камерама.

Миљана и Зола се нису обазирали на остале задругаре, већ су општили наочиглед свих. Како је све изгледало погледајте у видео-снимку: Како ће Марија реаговати на нову порно сцену своје ћерке, и колико ће сукоба бити између мајке и ћерке, гледаћемо у наредном периоду.

Миљану Кулић у акцији са Зерининин бившим погледајте ОВДЕ.

Извор: Скандал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Марија Кулић кад се вратила у "Задругу" искритиковала је ћерку Миљану Кулић, незадовољна њеним понашањем током њеног одуства.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА