Најновије

Помен у знак сећања на 2501 косметске жртаве од 1998. године

У просторијама Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији „Спомен соби – Косметске жртве“ одржан је помен у знак сећања на све страдале жртве од 1998.године, обележавајући и годишњицу страдања Оливера Ивановића који је био последња, 2501 косметска жртва шиптарских терориста. 

Помен жртвама (Фото: Српска десница)

Помену су поред породица неставих и убијених, присуствовали представници Владе Србије, Зоран Ђорђевић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, Миша Вацић, председник Српске деснице са сарадницима.

„Сваки пут када дођем у Спомен собу осећам велику одговорност према свим жртвама, према њиховим породицама, и желим да истакнем да ниједна жртва, ниједан живот није мање или више вредан од другог. Морамо да се боримо за истину, за сваку жртву подједнако. Морамо да се боримо за правду и да ниједан злочин не прође не кажњено.“, рекао је тим поводом Миша Вацић, додајући да неки медији извештавају веома необјективно, непоштујући и понижавајући 2501 жртву, тиме што прећуткују злочине које је починила терористичка ОВК.

Књигу “Мрежни рат против Срба” која говори о специјалном рату Американаца против нашег народа можете погледати и наручити ОВДЕ. Aуторски текст Мише Вацића о доласку Путина у Србију погледајтеОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слободан Филиповић о српском древном календару.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА