Најновије

"Опасна књига за дечаке": Књига у којој ће уживати и мали и велики дечаци, али и маме!

"Опасна књига за дечаке" је књига у којој ће сигурно уживати сваки дечак, али и родитељи јер ће пажња детета бити усмерена на игру, забаву, али и савладавање различитих вештина као и учење.

Фото-Вулкан

Чак и у времену видео-игрица и мобилних телефона, и животу сваког дечака и даље мора постојати кутак резервисан за прављење морнарских чворова, изградњу кућице на дрвету и приче о изузетним подвизима.

Када се присетимо детињства, прво што нам пада на памет јесте да смо у то доба имали неупоредиво више времена. Ова књига враћа чаролију опуштених недељних поподнева и бескрајно дугих летњих дана – јер су они и даље ту ако желите да их пронађете. Данашњи дечаци нису ништа мање радознали од дечака из ранијих времена тако да ће сигурно уживати у причама о неустрашивим делима као што је поход на Антарктик или вршљање по подруму у потрази за деловима од којих ће направити електромагнет. Ако им дате занимљиву идеју, сигурно ће покушати да направе кристал, да склепају колица, или да науче како се могу оријентисати помоћу звезда. Ова књига садржи поглавља о чувеним биткама, о инсектима и диносаурима, као и цитате који ће сваком дечаку добро доћи. Из ње такође можете сазнати како да направите лук и стрелу, или да постанете конструктори најбољег папирног авиона на свету.   

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА