Најновије

ПУТИН СРБИЈИ ДОНОСИ МОЋНО ОРУЖЈЕ! Обистињује се највећа ноћна мора НАТО-а и анти-српски настројеног комшилука! (ВИДЕО)

У оквиру данашње посете председника Русије Владимира Путина Србији планирано је да се закључе нови уговори у области војно-техничке сарадње, саопштио је извор у области војно-техничке сарадње.

Војска Србије (Фото: Јутјуб)

Ради се о закључивању нових уговора, а не реализацији претходних споразума између војних министарстава о испоруци руских оклопних возила из арсенала руске војске. Министарства одбране двеју земаља раније договорила да се Србији испоручи 30 тенкова Т-72С и 30 оклопних возила БРДМ-2. Москва је 2017. испоручила Београду шест ловаца Миг-29 ваздушно-космичких снага Русије.

Посета руског председника Србији планирана је за четвртак. Помоћник председника Русије Јуриј Ушаков саопштио је раније новинарима да је припремљено више од 20 докумената који ће бити потписани током посете, укључујући и у области енергетике. Поједини медији у региону, али и експерти НАТО страхују да био Србија могла да добије оружје које би јој гарантовало неупитан статус војне силе на Балкану, али и шире.

Истичу да Србија добија ново оружје у тренутку када су разговори о КиМ у ћорсокаку, али и у светлу информација да су САД спремне да присиле Албанце на КиМ на компромис и дил са Београдом који би задовољио интересе наше земље! 

Путин и Вучић разговараће 15 минута. Погледајте ОВДЕ шта ће бити теме њиховог сусрета.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

За Путина је Вучић нужно зло које представља Србе

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА