Најновије

НАТО ОФИЦИР ЗАМОЛИО ПУТИНА: Поклони Србији С-400, потребан јој је да се брани од агресије Албаније и НАТО! (ВИДЕО)

Бивши официр НАТО-а на Косову и Метохији, Норвежанин Кристиан Каш дочекао је Владимира Путина испред Храма Светог Саве у Београду и замолио га да пошаље Србији ПВО у ПРО систем С-400 како би се спречила агресија на Србију од стране НАТО или било кога другог.

С-400 (Фото: Риа)

- Драги председниче Путине, као норвешки држављанин са сталним пребивалиштем у Србији, изјављујем вам добродошлицу из дубине мог срца. Хвала Вам што сте подршка Србији! Хвала вам што подржавате Србију по питању јужне аутономне покрајине Косова и Метохије! Хвала Вам што подржавате цели српски народ, а сад вас молим, господине Путин, дајте Ваш С-400 ракетни одбрамбени систем председнику Вучићу! Неопходан нам је Ваш С-400 систем да се бранимо од агресије Албаније, од НАТО агресије и агресије НАТО чланице Норвешке - рекао је Каш.

Бивши официр НАТО је посебно захвалио Путину што је дошао да улије наду српском народу да није све готово за Косово и Метохију.

Кристијан Каш у Београд је дошао први пут у децембру 2000. године. Био је официр Кфора, а онда се извинио Србији. Од тада, живи у Србији и брани српске интересе. 

Путин је добио моћан поклон од патријарха Иринеја. Погледајте ОВДЕ о каквом поклону је реч.

Извор: Медији, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте зашто са руским ракетним системом С-400 нема шале

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА