Најновије

ИСПОВЕСТ НИМФОМАНКЕ: Има мужа и троје деце, а секса се сваки дан у години (ФОТО)

Након што се једног дана погладала у огледало, у писцу Бритни Гибонс и мајци троје деце из Велике Британије нешто се преломило. Одлучила је практикује секс сваки дан - 365 дана - па што буде нек буде.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ово је њена исповест:

Брзо након трећег порођаја излазила сам из каде и погледала се у огледало. Помислила сам: "Шта моја мама ради у купатилу?". Од тог тренутка нисам желела бити гола. Гасила сам светла током секса, одећом сам прекривала стомак и груди и чекала да супруг изађе из собе како би се пресвукла.

Године су пролазиле, а то што не желим да покажем голо тело почело ме је забрињавати. Запитала сам се сећа ли се мој супруг како изгледам гола. Тада ми је пало на памет да се сексамо сваке вечери, и тако 365 дана. На ту идеју сам дошла након разговора са пријатељицом која је то исто радила, ама баш сваке ноћи.

У почетку ми је идеја о сексу сваке ноћи звучала одбојно, али и помало интригантно јер би ме то натерало да гледам своје голо тело сваког дана. Мислила сам "Прекривач ће се у неком тренутку померити, а светла ће остати упаљена". Без обзира, желела сам да се само извалим на кревет, грицкам нешто и гледам телевизију.

Пролазили су месеци и ја сам се томе почела радовати. Сексали смо се и кад сам имала менструацију. Секс је постао више од секса, пробудили су се неки осећаји. Постали смо романтичнији, више смо се додиривали и свако јутро смо се страствено љубили пре одласка на посао. Веза нам је постаја чвршћа и боља.

Поново сам уживала у сексу, уживала сам у свом телу и напокон сам престала скривати своје физичке недостатке. Прихватила сам да изгледам тако како изгледам. По први пут ми је било важније да секс буде добар него да ми стомак изгледа равније. 

Након годину дана престала сам да носим одећу кад не треба и опуштено сам одлазила у купатило гола. Веза са мојим супругом и мојим телом се невероватно променила. Сада, након три године, и даље се сексамо баш сваку ноћ.

Из свега овога смо обоје научили колико је секс важан да би били сретни у браку. Научила сам бити боља супруга, боља мајка и сигурнија сам у себе, једноставно, осећам се добро у својој кожи. 

И за крај - никада се није радило о томе да ме неко жели, већ о томе желим ли ја саму себе. И требало ми је само годину дана секса да би то схватила - завршава своју исповест ова жена.

Орални секс је чини здравијом. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ружица воли агресиван секс

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА