Најновије

ОВО ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА! Србија ће опет пасти под власт Турака! Погледајте шта нам се спрема!

"Велике одлуке биће пред нама, а тежак период трајаће од марта до Видовдана... Тајне службе урадиће све да промене власт у Србији - милом или силом", упозорава чувени астронумеролог Ружица.

Реџеп Тајип Ердоган (Фото: Јутјуб)

- С обзиром да је 2019. година под нумеролошким бројем 3, а тројка истовремено означава Јупитер, планету среће, правде, лепоте, за нашу земљу јако је битно да ли ће нам тај прст судбине и Бога донети благостање и срећу, или морамо да се приклонимо велесилама? Да ли ћемо добити годину награда, или казни? – пита се астронумеролог Ружица и одговара:

- Следеће године за нас, као једну непризнату и понижавану земљу, једину срећу и прекретницу донеће (за многе зачуђујуће) Турска, која ће полако и неприметно ући на наше просторе и купити већи део Србије. Ми на то треба да гледамо као на благослов и светао пут, јер сами против толиког зла не можемо да се боримо! То значи да ћемо опет под владавину Турске... А то само зато што се наши вештачки створени непријатељи, Албанци, заједно са Америком и Лондоном, неће усудити у том случају да нас газе. Вучићева је највећа срећа што је његов Месец у Водолији, а Турски председник Ердоган је у хороскопу Водолија и биће наклоњен нама – изричита је она.  

Ружица сматра да што се тиче Русије, колико год да смо јој наклоњени и они нама, Русија је казна за нас у очима других велесила.

- Велики ће, што се тиче власти, тражити од нас и могуће и немогуће. Све тајне службе урадиће све да промене власт у Србији - милом или силом. Тај врло тежак период трајаће од марта, па све до Видовдана. А ко преживи, причаће! Све у свему, у наредних 6 година велике тајне службе промениће цео систем у Србији. Биће створена нова коалиција, која ће невероватном брзином крчити пут да дође на власт уз помоћ страних плаћеника и тајних служби – истиче Ружица.

Хрватска је најглупља земља света. Погледајте ОВДЕ због чега.

Извор: Вечерње новости, Астронумеролог Ружица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Песма посвећена турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА