Најновије

НАПЕТОСТ РАСТЕ У СРБИЈИ: Опозиција прети Вучићу демонстрацијама и бојкотом на дан избора

Вест да би Александар Вучић могао да распише изборе за крај марта или почетак априла изазвао је бес код опозиције која тражи да пре избора буде донет нови изборни закон који ће спречити злоупотребу медија од стране власти и манипулације бирачким списком. У супротном опозиција прети бојкотом.

Вучић у проблему (Фото: Правда/Јутјуб)

Народна странка, једна од чланица Савеза за Србију, осим бојкота избора најављује и демонстрације на улицама на дан евентуалних избора. Подсећамо да су по важећем закону забрањена јавна окупљања и протести на дан гласања тако да би ово могло да додатно загреје и онако напету политичку ситуацију у Србији.

- Aлександар Вучић каже да се на изборе иде у марту или априлу. Сам идеш на те изборе...Са својима. Пристојан свет ће тај дан бити на улицама али неће улазити да гласа. Тај се феномен зове бојкот! – поручио је путем Твитера потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић.

Како је познати новинар Сенад Хаџифејзовић у Дневнику прозвао фудбалера Огњена Вранеша због секс скандала са Карлеушом погледајте ОВДЕ.

Књигу  “Техника државног удара” можете наручити ОВДЕ. Специјалну акцију “Револуционарни пакет” можете погледати и наручити ОВДЕ.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Mилован Бркићо Путиновој посети Србији.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА