Најновије

Пре четири године је мучки убио Драгану (18), а сад је из затвора њеним родитељима послао језиво писмо

Чедомир Ђурић (70) из села Салаш код Зајечара, који је 2015. осуђен на 40 година затвора због убиства Драгане Ћирић (18), ученице четвртог разреда Економске школе, написао је, како тврди очух убијене девојке Драгиша Ћирић, језиво писмо њеним родитељима из затвора у Падинској скели. Ђурић не само да се није покајао због стравичног злочина већ је написао да често сања покојну Драгану, и то с њеним сином, да су за њену смрт криви родитељи, да ће је оживети и снимити филм о њој кад ускоро изађе из затвора...

Жртва и убица (Фото: Приватна архива/Jутјуб)

- Ово пишем јер ми неко наредио, а то је моја суза из ока, моја Драгана. Да, често је у мојим сновима, прича, прича, смеје се. Са сином бере јабуке, он има око пет година, лепота од детета. Хоће кола, она на којима се обучила да вози. Кажем јој где сам, она плаче, срце ме боли кад јој видим сузе. Не воли вас. Са мном је видела Стару планину, Голубачки град и Сребрно језеро. Отровала се због мајке, дуга је то прича. Пренео сам њене речи - написао је, како тврди очух, на почетку писма Ђурић.

Драгиша Ћирић наводи и да је убица у писму навео како ће "оживети Драгану"

- Снимићу филм о њеној трагичној судбини. Ви сте криви, мајка највише - стоји у писму, тврди Ћирић.

Очух убијене девојке навео је да је недопустиво да убица њима шаље било каква писма, а поготово не она којима ће наново ставити со на рану која никад неће зацелити.

- Не могу да опишем шок који смо доживели кад нам је из Падинске скеле стигло писмо. Монструм није писао да се каје што је брутално убио наше дете, већ пише гадости. Пише нам да је сања како је насмејана... Да има дете и да с њим бере јабуке. Не признаје да ју је убио, већ каже да се сама отровала. Шта мислите како је нама... - каже огорчени Ћирић.

Подсетимо, језиво убиство догодило се у децембру 2014. године, кад је Ђурић у свом аутомобилу брутално претукао несрећну девојку. Давио ју је, сипао јој киселину у уста, а потом њено тело бацио у језеро у атару села Глоговица код Глоговичке реке. Два дана након пријављивања њеног нестанка 11. децембра Ђурић је ухапшен, а на саслушању је признао да је убио девојку јер је био патолошки заљубљен у њу, као и да га је обузела љубомора јер није могао да се помири с тим да има момка. Годину дана касније осуђен је на 40 година затвора и казну служи у Падинској скели.

Ћирић каже да Драгану нису прежалили нити ће то икад моћи, а да их ово што њен убица слободно комуницира са спољним светом још више унесрећује.

- Уходио ју је за живота и сада је мртву не оставља на миру. Он је болесни монструм. Пише како ће је оживети... Иако су то, верујем, његове болесне глупости, не може да нам буде свеједно - прича потресени очух убијене девојке.

Осуђени убица Чедомир Ђурић, како нам је рекао Ћирић, није писао писма само њима већ и још неким мештанима.

- Причали ми људи како добијају писма од њега. Распитује се шта има ново и томе слично. Он има новца, одакле знам, може тако да неком и каже да ме убије. Тај човек није нормалан - објашњава Ћирић, пише "Курир".

Mладић из Теслића претио малолетници паобјавио њене наге фотографије, више о томе сазнајте ОВДЕ. Како се црногорски опозиционар пожалио Путину на Мила Ђукановића сазнајте ОВДЕ.

Српски хорор роман уклет можете наручити ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА