Најновије

КО ЈЕ МАФИЈАО ПО МЕНЗИ? Тежак окршај Сергеја Трифуновића и Биљане Србљановић запалио друштвене мреже (ФОТО)

Тежак окршај глумца Сергеја Трифуновића и драмске списатељице Биљане Србљановић отпочео је на Твитеру, наставио на Фејсбуку и запалио друштвене мреже. Јавност је згрожена Србљановићкиним речником и увредама које је упутила глумцу, који је, иако је познат по оштром језику, овога пута ипак задржао границу.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

И док су се сви углавном бавили оним што су њих двоје изговорили, некако је у запећку остала реакције још једне познате глумице и твитерашице, Бојане Маљевић, која није била на страни колегинице са којом је радила на самим почецима култног серијала "Отворена врата".

Подсећамо, све је почело када је Трифуновић питао Србљановићеву "колико лица има" и навео анегдоту из студентских дана:

"Сећам се Биљане Србљановић која као студент прве године драматургије и члан 'Белих Орлова', у кожном мантилу мартинком удара врата мензе на ФДУ и са врата у маниру политкома викне: 'Ви овде једете и пијете док наша браћа у Славонији и Барањи гину!'

У коментарима се огласила глумица Бојана Маљевић, која је потврдила овај догађај.

"Јесте, то је било исте године кад је Мирјана Миочиновић престала да предаје на ФДУ. Од кад је почео рат није се више вратила за катедру, а ни у мензу", написала је Маљевић, алудирајући на различитост ставова који су се истовремено огледали у понашању професорке Миочиновић и студенткиње Србљановић.

Јесте, то је било исте године кад је Мирјана Миочиновић престала да предаје на ФДУ. Од кад је почео рат није се више вратила за катедру, а ни у мензу.

"То немам повезано у сећању. Али врло могуће, то је то време. Знам само да сам се за овај други питао: 'Који је ку*ац овој лепој девојци?'", одговорио је Трифуновић и упитао колегиницу да дефинитивно потврди његов навод.

"И ти се дакле сећаш овога, да не буде да измишљам?"

"Нисам била тад у мензи, али знам и да ниси измислио. Сви знамо ту фазу. Бар сви из тих генерација..." гласио је одговор Бојане Маљевић.

Србљановић: Неопрани лажљиви Сергеј

"Неопрани лажљиви Сергеј. Е, то вам је вођа. Увек је био подмукли лажов, увек на исти овај начин на који ме сада увлачи у свој таблоидни смрдљиви живот са којим немам ништа и не желим да имам ништа. Увек ми се улизивао, био златна медаља у увлачењу у дупе, увек обигравао около и са оним глупим осмехом и грозним задахом да не знаш где да побегнеш", отворила је паљбу Биљана Србљановић на Трифуновића, након његовог твита.

"Сергеј је такође познат и по томе што је Легији плакао као мала пи*кица, на Цецином рођендану у ступици, што су му неки из Обилића лупили шамар јер се бацакао као урбано по њима, па је онда Легија припуцао, да заштити уплаканог друга, био ухапшен, ражалован и пензионисан. Том приликом се заклео да ће управо због тога Ђинђићу доћи главе, и тако и би само неколико месеци касније, док је овај смрдљивац прошао неоштећен, осим што је годинама срао најгоре бљувотине по мртвом Ђинђићу хвалио се пријатељством са Улемеком, док је овај робијао за најгоре злочине и лелекао јавно за њим ("Цемо мој, шта уради, Цеееемо" буквално тако, што ће вам доста сведока потврдити) због чега су га људи увек сматрали апсолутним дегенериком који може још само да прође код диџејуша из Батаје, тамо где има масовна гробница "шиптара" је ли, што Сергеј каже да је Легија убијао да ослободи Србе", наводи Србљановић.

Маљевић: "Нисам написала никада ниједну лошу реч, а она је пљувала по свима"

На опаску других твитераша да је Биљана написала неке од најреферентнијих драмских текстова у Србији и описа нашег стања и судбине, Маљевић је додала:

"Не говорим о њеним драмским текстовима, чак ни о њој. Нисам написала никада ниједну лошу реч. За разлику од ње која је пљувала по свима, укључујући мене, уз то је и лагала. За то је не амнестирају драмски текстови. Одох у крпе. Лаку ноћ".

На то је корисник Предраг Брајовић рекао "Необична ствар: њен карактер, који се овде или онде лоше показао, не умањује вредност њених текстова", а Маљевић одговорила:

"То није необично. То је нормално. А и нисмо причали о уметници. Већ о особи која је дуго била ‘морална вертикала’ овог друштва, или је бар то желела да буде, уз потпуно занемаривање својих крајности. Сви имамо крајности, само треба научити искрено живети са њима. Важи за све."

Прочитајте ОВДЕ шта је Никола Којо поручио Вучићу.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бане Трифуновић о протесту у Београду.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА