Најновије

ДРАМА! Отет авион са најскупљим фудбалером Кардифа?! Претходно поставио на Инстаграму фотографију језиве садржине! (ФОТО/ВИДЕО)

Нови нападач Кардифа, Аргентинац Емилијано Сала (28), који је у суботу потписао за члана Премијер лиге, води се као нестао, пошто је авион којим је летео изгубио везу са контролним торњем у понедељак увече.

Фудбал (Фото: Јутјуб)

Готово сви острвски медији брује о нестанку летелице којој се траг губи у подручју енглеског канала, око острва Алдерни, где су послати спасилачки хеликоптери. Из клуба, тренутно, није потврђено, нити демантовано да се у малом авиону "Пајпер Малибу" налазио њихов нови фудбалер, који је у суботу, потписом за Велшане, постао најскупље појачање у исторји Кадифа. Сала је стигао из редова француског Нанта за 17 милиона евра.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emiliano Sala (@emilianosala9) on

Из контроле лета је, међутим, потврђено да је авион, који је летео из Нанта ка Кардифу, у којем се налазио Сала са најмање још две особе - нестао са радара у 20:30 по локалном времену. Сала је након завршеног трансфера у Кардиф желео да "скокне" назад до Француске како би се опростио од бивших саиграча, што је и овековечено фотографијом коју је Аргентинац "окачио" на свој инстаграм профил, уз поруку злослутне садржине: "Последње збогом".

Неколико сати касније укрцао се на авион за којим се сада трага. Подсетимо да је прошле године, у несрећи која се догодила после утакмице Лестера на свом стадиону, газда тог енглеског клуба Вишај Сриваданапраба погинуо заједно са још четири особе, пошто се хеликоптер у којем су били, срушио у непосредној близини недуго после полетања.

Откривена дуго чувана тајна. Тадић бранио Путину да посети Маракану. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Голови и асистенције Емилијана Сале, некадашњег фудбалера француског Нанта

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА