Најновије

РУСКА НОВИНАРКА ПОЛУДЕЛА ЗА СРБИЈОМ: Лепотица из Давоса послала јасну поруку (ФОТО/ВИДЕО)

Сад морам да видим Србију, написала је на свом твитер налогу Тина Канделаки, једна од учесница панела о медијима, у Давосу, преносећи неке од утисака о сусрету са председником Србије Александром Вучићем, такође учесником тог разговора.

Тина Канделаки (Фото: Јутјуб)

Канделаки, новинарка руског ТВ Меч, која на Твитеру и Инстаграму, по сопственим речима, има по два милиона пратилаца, написала је, између осталог, да се Вучић "облачи са стилом", што му је, каже, пренела.

- Упутила сам Вучићу комплимент, да има стила у облачењу, а он ми је одговорио: Знате шта сам недавно приметио? Да су Руси постали озбиљнији, да изражајније говоре о својим политичарима, а да су новинари - праве звезде на свим друштвеним мрежама - написала је она.

Поставила је и кратак видео на којем председник Србије говори на руском, а затим и на енглеском језику. Каже и да је Вучић “одрадио” праву промоцију Москве и градоначелника Собјањина, јер је све убедио да обавезно морају да виде тај град и пробају традиционална јела, као што су хачапури, што је, иначе, тесто са надевом од меса које се прави у Грузији, одакле Канделаки потиче.

- А, то је само део онога што је Вучић рекао о Русији - додала је она.

Навела је да је са председником Србије и модератором сесије, директором Ројтерса Стивеном Адлером, ћаскала пред почетак панела о друштвеним мрежама, а како кажу, сви је с правом “тролују” да је једина права звезда у Давосу с обзиром на број пратилаца.

Шаљиво је приметила да је њен улазак на панел био "изузетан", јер је на путу до свог места изгубила ципелу, а да јој се у тој ситуацији нашао управо Вучић, који је, стицајем околности, био иза ње.

- Сад морам да идем у Србију, тим пре што тамо нисам никад била - закључила је Канделаки и поделила са пратиоцима на Твитеру.

Дачић навео Палму на грех. Погледајте ОВДЕ шта је урадио.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Долазак Вучића у Давос

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА