Најновије

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО! ОКУПЉАЈУ СЕ БРАЋА ПО ВЕРИ И ОРУЖЈУ! Срби, Руси и Белоруси крећу у напад! Почиње колосална акција! (ВИДЕО)

У првој половини ове године одржаће се међународна вежба "Словенско братство", у којој учествују падобранци из Русије, Белорусије и Србије, саопштило је Министарство одбране Руске Федерације.

Руска војска (Фото: Јутјуб)

На састанку у Републици Србији, представници министарстава одбране Руске Федерације, Републике Белорусије и Републике Србије одржаће прве разговоре о активностима и реализацији заједничке тактичке вежбе "Словенско братство 2019." планиране за прву половину ове године, наводи се у саопштењу Министарства одбране Русије, преноси ТАСС.

У току су договори Београда, Москве и Минска, а сви детаљи би требало да буду утаначени до 25. јануара. Током разговора договориће се датуми, тема маневара, као и питање обуке јединица за заједничко решавање контратерористичких задатака. На наредном састанку одобриће се план и састав који ће бити укључен у вежбе.

Вежбе "Словеснко братство" одржавају се сваке године у различитим деловима трију земаља. У јуну 2018. године вежба је одржана у Русији у близини Новоросијска. 

Застрашујуће бројке! Погледајте ОВДЕ колики је број погинулих на обе стране у Донбасу.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Део војних акција у оквиру великих вежби “Словенско братство”

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА