Најновије

ПРЕКО НОЋИ МОЖЕМО УСПОСТАВИТИ КОНТРОЛУ НА ГРАНИЦАМА: Додикова контраофанзива на Федерацију

Поводом састанка који планира са свим политичким странкама у РС, а у вези најављене апелације СДА о имену РС, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик је казао да ће консултације са свим политицким представницима Срба обавити данас и да верује да ће сви доћи јер је то, како каже, ствар која нас све окупља.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

"РС је подједнако интерес и власти и опозиције", казао је Додик синоћ за Н1.

"СДА је покренуо иницијативу, али нисам глуп. Хоћете да кажете да их пустим на миру па јадикујем? Немамо поверење у Уставни суд који ће увек донети одлуку против РС. Ако СДА то жели да уради, ја ћу се залагати за ригорозне мере заштите РС. Ми имамо све написане законе да током ноћи успоставимо контролу над границама. Само треба да закажемо Парламент и ми то можемо донети", рекао је Додик.

На питање да ли мисли да би Бошњаци то мирно гледали, он је одговорио "А шта би урадили?".

Одговарајући на питање да ли је разговарао са бошњачким чланом Председништва БиХ Шафиком Џаферовићем након најаве апелације, Додик је одговорио потврдно.

"Да, разговарали смо. Рекао сам му "Шта радиш, јесте ли свесни да покрећете процесе који вама не иду на руку". Он тврди да је то нешто правно. Ја стварно мислим да је то непотребно, да то битно условљава односе и још увек верујем да се то неће десити. То је подгрејало само ватру у БиХ", казао је Додик за Н1.

За кога је Додик добар, а за кога није, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Комплетно гостовање Додина на Н1

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА