Најновије

ЗАМЕНИК РУСКОГ АМБАСАДОРА У УН ОДГОВОРИО ПАЦОЛИЈУ: Непризнати признао непризнатог, свет се тресе у страху!

Заменик руског амбасадора при Уједињеним нацијама, Дмитриј Пољански одговорио је на данашњи твит косовског министра спољних послова Беџета Пацолија да Приштина признаје Хуана Гуаида као привременог председника Венецуеле.

Беџет Пацоли (Фото: Јутјуб)

- Непризнати признао непризнатог. Свет се тресе у страху... - написао је Пољански на Твитеру, одговарајући на објаву Пацолија.

Опозициони лидер и председник парламента Венецуеле, Хуан Гуаидо, прогласио је у среду себе привременим председником током масовних антивладиних протеста. Европска унија позвала је данас власти Венецуеле да поштују грађанска права, слободу и безбедност председника Конгреса Хуана Гуаида, али га није признала као привременог председника.

У саопштењу ЕУ се истиче да народ Венецуеле има право да мирно демонстрира, да слободно изабере своје лидере и одреди своју будућност. Војска Венецуеле одбила је да призна Гуаида за привременог председника. Гуаида су као привременог председника признале САД, Канада, Бразил, Аргентина, Колумбија, Парагвај, Чиле, Перу, Гватемала, Костарика и Албанија.

Прочитајте ОВДЕ чиме је руски амбасадор шокирао свет.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА