Најновије

СВЕ ЈЕ ЗАБЕЛЕЖЕНО! Секс Луне и Марка! Развалили туш кабину у пола ноћи, чули се жестоки уздаси (ВИДЕО 18+)

Током журке поводом прославе српске Нове године своју везу су озваничили Луна Ђогани и Марко Миљковић. Они су од тог тренутка постали нераздвојни, а ове ноћи узавреле страсти више нису могли да обуздају.

Луна и Марко (Фото: Јутјуб)

Они су сачекали да сви њихови цимери утону у сан, а онда су се искрали из дневне собе и отишли у купатило у дворишту луксузног имања.

Тек што је почела врела акција у туш кабини, Сузана Перовић је закуцала на врата купатила, а Луна је покушала да прикрије да са њом простор дели њен дечко.

Сама сам, купам се. Слободно уђи - викала је Ђоганијева.

Сузана је ушла у купатило, али када је Луна схватила да ће она ту остати док њих двоје не изађу, блогерка је открила да је под тушем са Миљковићем.

Перовићева је затим оставила голупчиће да уживају у својој љубави.

Марко и Луна су врло дискретно обавили све, али је камера ипак забележила дрмање завесе на туш кабини, као и гласне Лунине уздахе, који јасно говоре да је млада Ђоганијева изузетно уживала у чину спајања са својим новим дечком. 

После свега су се вратили у спаваоницу, правећи се да се ништа није догодило. Ипак, на путу до спаваоне, Ђоганијева је прокоментарисала: 

- Ја као да сам смршала 10 кила, а ти? - упитала је Марка, а онда су се обоје насмејали. Луна је вероватно хтела да каже како јој је пријао секс, као и да се много ужелела истог, па је осетила велико олакшање. 

Врелу акцију Давида и Ане испод туша погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк, Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА