Најновије

ЗАСТАВА ОРУЖЈЕ ОСВАЈА АМЕРИКУ: Српска тробојка ће се вијорити на највећој светској изложби

Застава оружје обновила је продају спортског и личног наоружања на тржишту Сједињених Америчких Држава, саопштено је на отварању највећег светског сајма наоружања у Лас Вегасу.

Застава М2010 (Фото: Јутјуб)

Компанија Застава оружје, која ове године слави 166 година постојања, по први пут се под тим именом појављује на највећем светском сајму спортског и личног наоружања, који у среду почео у Лас Вегасу.

Како су саопштили представници компаније Zastava Arms USA, која је ексклузивни партнер крагујевачке фирме и заступник свих заставиних производа, "америчко тржиште ће коначно добити заокружену понуду српског оружја".

"Поред продаје личног и спортског наоружања, на нови начин ћемо представити производе наше, српске фирме", саопштили су представници компаније Застава Армс УСА.

Према њиховим речима, посебна пажња ће се посветити и сервису и продаји делова за Заставино наоружање, што је новост на овом тржисту.

"Наш циљ је и да обновимо позитивну слику коју је српска компанија имала на пољу продаје личног наоружања у Америци, али и да значајно помогнемо у изградњи Застава бренда у целом свету", рекли су новинарима власници Zastava Arms USA.

Власници Zastava Arms USA истичу да су поносни на своје српско порекло и због тога су, како кажу, "вратили српску тробојку на највећи сајам оружја".

Сајам наоружања "Shot Show" у Лас Вегасу није отворен за јавност, почео је 22. јануара, а сваке године га посети више од 65.000 акредитованих произвођача и продаваца спортске, војне и полицијске опреме из 100 држава света. 

Како су амерички савезници прешли на Асадову страну у Сирији, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Историја српског ватреног оружја

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА